Metin-Kemal Kahraman

Tarihler: 16 Ekim 2016 Pazar ~ 16 Ekim 2016 Pazar 16 Ekim 2016 21:00

Yer: Nilüfer Belediyesi Nazım Hikmet Kültür Evi

Ücret: 1. Kategori - 45.00 TL 2. Kategori - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 16, 2016 ~ Eki 16, 2016
Metin ve Kemal Kahraman bu kez Ferfecir albümü konseriyle, 16 Ekim'de Nazım Hikmet Kültür Evi'nde sizlerle buluşacak.

"Bugüne kadar daha çok popüler olmuş şarkılarından oluşan bir repertuvarla dinleyici karşısına çıkan Metin-Kemal Kahraman, geçen yıl İstanbul BKM’de Şahmaran konseri ve Dersim’de Çeveré Hazaru konserleri vererek farklı repertuvarlarını da dinleyicilerine sunmaya çalıştılar.

Bu kez de 1999 yılında yayımladıkları Ferfecir albümünün konserini gerçekleştirecekler. Bu konser, albümün Türkiye’de ilk sahne icrası olacak.

Konserin birinci bölümünde ferfecir albüm repertuarını, ödüllü  fotoğrafçı Bülent Kılıç’ın mülteci dramına tanıklık eden belgesel fotoğraflarından dia gösterimi eşliğinde çalacaklar. İkinci bölümde de yine sevilen şarkılarından bir repertuvar icra edecekler.     

Ayrıca bu konserde ikiliye daimi ekip üyeleri olarak Ahmet Tirgil (keman), Umut Kahraman (viola) yanında, 2. kemanda Utku Barış Andaç çelloda İsmail Kaya ve perküsyonda da Levent Güzel eşlik edecekler."

*** 1980 yılında Dersim'de dünyaya gelen Bülent Kılıç, İstanbul'da tamamladığı ortaöğretiminin ardından Ege Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazetecilik yaşamına Evrensel gazetesinde başlayan Kılıç ardından Birgün gazetesinde fotomuhabirliği yapmış, 2006 senesinde çalışmaya başladığı Agence France Pressee (AFP) ajasının 2012 senesinde Türkiye Fotoğraf Temsilcisi olmuştur. Suriye, Ukrayna, Irak, Yunanistan gibi çevre ülkelerde de görev yapan Kılıç, World Press Photo başta olmak üzere Dünya'da birçok ödül almıştır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT