MFÖ ile Yılbaşı Partisi

MFÖ ile Yılbaşı Partisi

Tarihler: 31 Aralık 2015 Perşembe ~ 31 Aralık 2015 Perşembe 31 Aralık 2015 21:00

Yer: Suada Club - Galatasaray Adası

Ücret: Bilet FiyatlarıAyakta 115.50 TL1.Sıra Loca 6.Kişilik  2640.00 TL2.Sıra Loca 6.Kişilik  2310.00 TL Normal Loca 6.Kişilik  1980.00 TL Stand  4.Kişilik 880.00 TL -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 31, 2015 ~ Ara 31, 2015
Türkiye'nin en önemli ve köklü müzik gruplarından olan MFÖ, 31 Aralık'ta Suada Club - GS Adası'nda sizlerle buluşacak.

Yeni yıla Suada Club - GS Adası'nda MFÖ konseri ile "merhaba" deyin!

Yılların eskitemediği, şarkıları yıllardır dillerde olan ve unutulmaz parçaların mimarı MFÖ, yeni yılda Suada Club - GS Adası'nda sizlerle birlikte olacak. Yılbaşı gecesi açılışı Reina DJ'lerinin çalacakları hit parçalar ve özel dans şovlarla başlayacak. Size özel olarak hazırlanan yılbaşı programında, 2016 yılına MFÖ ile beraber girerek eğlence sabahın ilk saatlerine kadar devam edecek. Dilerseniz konser öncesi, Suada Club - GS Adası'nın seçkin restoranlarında çok özel tatlardan oluşan yılbaşı yemeği ve ikramları ile geceniz hem eğlenceli hem de leziz tatlarla unutulmaz olacak.

G Balık, Suda Kebap veya Aslan Restaurant'ta yemeğinizi yiyip, eğlenceye dilerseniz konserin düzenleneceği alanda müziğe kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Dünya çapında pek çok organizasyona ev sahipliği yapan, yerli ve yabancı misafirlerine dört mevsim, eğlence ve dinlence merkezi olarak hizmet veren Suada Club - GS Adası; 31 Aralık gecesi farklı yeni yıl süslemeleri, özel barları ve seçkin restoranları ile yılbaşı akşamınızı ayrıcalıklı bir keyfe dönüştürecek. MFÖ şarkıları eşliğinde hem romantik hem de eğlenceli bir parti havasında geçireceğiniz unutulmaz bir yılbaşı gecesi için Suada Club - GS Adası'nda zaman kaybetmeden yerinizi ayırtın.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Belirtilen saat, kapı açılış saatidir.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Bilet fiyatına 1 adet ikram dahildir.- Loca ve stand satışları için 0 (546) 856 56 06 veya 0 (549) 403 29 42 telefon numaralarını arayabilir; ayrıca yilbasi@suadaclub.com.tr adresine mail atabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT