MFÖ

MFÖ

Tarihler: 05 Nisan 2016 Salı ~ 05 Nisan 2016 Salı 05 Nisan 2016 21:00

Yer: Zorlu Performans Sanatları Merkezi-Ana Tiyatro

Ücret: Protokol180.00 TL1.Kategori140.00 TL2.Kategori120.00 TL3.Kategori100.00 TL4.Kategori80.00 TL5.Kategori60.00 TL - - - - - -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 5, 2016 ~ Nis 5, 2016

Vestel Gururla Yerli Konserleri Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde!

Kaygısızlar'la başlayıp İpucu Beşlisi ile devam eden hikaye, birbirinden değerli üç müzisyen ve arkadaşın 70'li yıllardan bu yana dinleyicilerine unutulmaz albüm ve şarkılar armağan etmesiyle daha da değerli hale geldi. Toplumun her kesiminden insanın ezberine aldığı şarkılarıyla Türk pop/rock müziğinin şekillenip gelişmesinde büyük payı olan MFÖ, çok özel birer anı olarak hafızalarda yer etme garantili canlı performanslarıyla bugüne kadar yüzbinlerce insanı evlerine mutlu gönderdi. Bu insanlar, kimi  zaman marş edasındaki şarkıların enerjisiyle yerlerinde duramadılar, kimi zaman ise eşsiz bir aşk şiiri kıvamındaki şarkıların melodisiyle aşklarını haykırdılar.

Ele Güne Karşı'dan Peki Peki Anladık'a, Sarı Laleler'den Mazeretim Var Asabiyim Ben'e, sayısız hit şarkıyla dolu 10 stüdyo albümünden şarkılara eşlik etme şansını yakalayacağınız MFÖ konseri, Mazhar Alanson'un benzersiz frontman kimliği, Fuat Güner'in sahne duruşu ve Özkan Uğur'un enerjik tavırlarıyla 5 Nisan gecesini çok özel bir geceye dönüştürecek.

Her zaman olduğu gibi solda Fuat Güner, ortada Mazhar Alanson ve sağda Özkan Uğur düzeninde devam eden MFÖ'nün kültleşmiş sahne düzenini Zorlu Performans Sanatları Merkezi sahnesine taşıyacak konseri kaçırmayın.


 

- 8 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 8 yaş ve üzeri bilete tabidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT