Michael Jackson & Madonna Party

Tarihler: 05 Şubat 2010 Cuma ~ 05 Şubat 2010 Cuma - Saat: 21:00

Yer: Life Roof

Ücret: Ücretsiz Rezervasyon liferooftaksim@gmail.com

Nereden Alınır: Life Roof

Adres: İstiklal Cad. İmam Adnan Sk. No:10/5 Taksim - İstanbul Taksim İstanbul

Telefon: 0 212 293 66 15

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 5, 2010 ~ Şub 5, 2010

Yeryüzünün gelmiş geçmiş en önemli pop ikonları, Michael Jackson ve Madonna`nın şarkıları, fan klüplerinin dans showları, video klipleri ve çok özel kayıtları 5 Şubat`ta Life Roof`ta sizleri bekliyor. Bu özel gece için yapmanız gereken tek şey Life Roof`a gelerek geceye katılmak, şarkılara dansla eşlik etmek, ve zaman tünelinden geçerek 2010`a uzanan bu iki popüler müzik ikonunu bir kez daha saygıyla anmak..

Pop müziğin kral ve kraliçesi Michael Jackson ve Madonna beraber katıldıkları 1991 Oscar gecesinden 20 yıl sonra şarkılarıyla çok özel bir partide buluşturuluyor.

Pal Station işbirliğiyle Life Roof’ta düzenlenen partide daha önce Madonna albümlerinin resmi lansman gecelerini plak şirketleriyle beraber gerçekleştiren Psikolog Dj Cenk Erdem dj kabininde olacak.

Gecede Jackson’ın pop tarihine adını altın harflerle yazdırdığı Billie Jean, Beat It, Thriller, The Way You Make Me Feel, Black or White gibi efsane şarkılarıyla ve popun kraliçesi Madonna’nın Like a Prayer, La Isla Bonita, True Blue, Vogue gibi ezberlenen şarkılarıyla 80’lere ve 90’lara nostaljik bir yolculuk yapacağız. MJ`le Maddy`den 2000`lerde seslendirdikleri hitler, verdikleri konser ve özel gecelerden görüntüler ve tabi ki video klipleri eşliğinde.... Gecede çok özel dans gösterileri ve sürprizler hazırlanıyor…

Gecenin ilerleyen saatlerinde pop müziğin en ünlü isimleri, yabancı müzik listelerinin en son hit şarkıları ve Türkçe popun devleriyle, kral ve kraliçenin gecesi büyük bir kutlamaya dönüşecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT