Michael Kiwanuka

Michael Kiwanuka

Tarihler: 27 Eylül 2017 Çarşamba ~ 27 Eylül 2017 Çarşamba 27 Eylül 2017 20:30

Yer: Zorlu PSM - Ana Tiyatro

Ücret: Ön Satis: 95.00TL (Sınırlı sayıda)Genel Satış:Tam: 120.00TLÖğrenci: 95.00 TL (Sınırlı sayıda) - -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 27, 2017 ~ Eyl 27, 2017
Zamansız blues-funk melodileri, zarif yorumu ve etkileyici sözleriyle kısa sürede müzik dünyasının en çok konuşulan isimlerinden birine dönüşen İngiliz müzisyen Michael Kiwanuka, 27 Eylül’de Sahne Üstü Ayakta konser düzeniyle Garanti Caz Yeşili Konserleri kapsamında Zorlu PSM Ana Tiyatro’da!

Kapı Açılış: 20.30
Michael Kiwanuka: 21.00


İdi Amin rejiminden kaçıp Londra’ya taşınan Uganda’lı bir ailenin oğlu olan Michael Kiwanuka’nın müzikle ilişkisi, küçükken dinlediği Radiohead ve Nirvana albümleriyle filizleniyor. Westminister Üniversitesi’nde Medya, Sanat ve Tasarım okuyan, aynı zamanda da Royal Academy of Music’te caz eğitimi alan Kiwanuka’nın solo kariyeri 2011 yılında yayınladığı Tell Me A Tale EP’si ile başlıyor. İkinci EP’si I’m Getting Ready ile birlikte daha önce Jessie J,  Florence + the Machine ve  Ellie Goulding’in liste başında olduğu prestjli BBC anketi Sound Of 2012’de birinci seçiliyor.  

2011 yılında efsanevi İngiliz plak şirketi Polydor ile anlaşan sanatçının ilk albümü Home Again, retro pop ve soul müzik ekseninde şekilleniyor. 2016 yılında çıkarttığı Love & Hate için daha önce Jay-Z, Gorillaz ve Beck isimler çalışan Grammy ödüllü yapımcı Danger Mouse ile biraraya gelen Kiwanuka’nın bu albümü hem dinleyicilerden, hem de eleştirmenlerden tam not alıyor.  30 yaşındaki müzisyen, albümde yer alan “Love&Hate”, “Cold Little Heart” ve “Black Man In A White World” şarkıları ile yaşından beklenmeyen bir vokal ve şarkı yazarlığı yeteneği olduğunu tüm müzikseverlere kanıtlıyor. 

Şimdiden Curtis Mayfield, Terry Callier,  Van Morrison gibi isimlerle karşılaştırılan, Kiwanuka’nınCold Little Heart şarkısı ise HBO’nun Big Little Lies dizisinin jeneriğinde kullanılıyor. 

“Bir klasik” – The Times
“Yılın albümlerinden…Tam bir başarı” - Evening Standard“
İngiltere’nin belki de en önemli soul albümü” – Echoes
“Tartışmasız olarak muhteşem” - Mojo

Garanti kartlarına 31 Ağustos’a kadar %20 indirimli.

- 18 Yaş sınırı vardır.- 18 yaş altı katılımcılar etkinliğe ebeveynlerinin refakatinde katılabilirler.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT