Midnight Juggernauts

Tarihler: 08 Mayıs 2010 Cumartesi ~ 08 Mayıs 2010 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Otto Santral

Ücret: 34,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Otto Santral

Adres: Santral İstanbul, Silahtarağa Mah. Kazım Karabekir Cad. No: 1 Eyüp İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 427 18 89

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 8, 2010 ~ May 8, 2010

AVUSTRALYA’LI MİDNİGHT JUGGERNAUTS, CARLSBERG ANA SPONSORLUĞUNDA CANLI ŞOVLARI VE DJ PERFORMANSLARI İLE 8 MAYIS’TA OTTO SANTRAL SAHNESİNDE

Uzun süredir beklenen Avustralya’lı indie-dans-electro-synth-rock grubu Midnight Juggernauts, üç kişilik tam kadrosu ve canlı şovlarıyla ilk kez Istanbul’da 8 Mayıs, Cumartesi gecesi Otto Santral’de sahne alıyor. Dünyaca ünlü festivallerin aranan ismi, Avrupa turnesi kapsamında, Londra’nın ünlü gece klübü Fabric’teki performanslarının hemen ardından İstanbul’da.

Son zamanlarda Avustralya’dan çıkan en başarılı ekip olarak anılan ve Glastonburry, Coachella, Fuji Rock, Primavera, Meredith ve The Big Day Out gibi dünyanın en prestijli festivallerinde sahne almış olan Avustralyalı electro-synth-rock grubu, Londra’nın efsanevi kulübü Fabric’ten hemen sonra 8 Mayıs Cumartesi gecesi, Carlsberg ana sponsorluğunda Otto Santral’de sahne alıyor.

Daft Punk, Bloc Party, Scissor Sisters, Mstrkrft and Justice gibi birçok büyük ismin dikkatini çeken Midnight Juggernauts’ın yaptığı müzik tarzını sınıflandırmak adeta imkansız. Synth, elektro, rock ve 70’lerin pop soundları ile hem dans hem rock dinleyicisine hitap ediyorlar. İlk albümleri Dystopia ile muhteşem bir çıkış yakalan Midnight Juggernauts, Eylül 2009’da çıkardığı ‘This New Technology’ single’ının ardından çıktığı turne kapsamında, Carlsberg ana sponsorluğunda Otto Santral’de kulaklarınızın alışık olmadığı bir müzik ziyafeti sunuyor.

AYNI GECEDE İKİ CANLI PERFORMANS…
Kapıların 23.00’de açılacağı gecenin açılışını son dönemin parlayan yıldızı Soaked yapıyor. Türk dinleyicisini uzun süredir özledikleri sound’a kavuşturan Soaked, yaptığı synth-pop tarzı müzik ile sahnede 6 kişilik canlı performansı ile 23.30’da sahne alıyor. Hemen ardından ise Midnight Juggeranuts’ın canlı performansı ve bu performans sonrası çok nadir sergiledikleri DJ setleri ile Otto Santral, sıra dışı bir geceye ev sahipliği yapacak.

Midnight Juggernauts hakkında:
http://myspace.com/midnightjuggernauts
Geniş ölçüde beğeni kazanan çıkış albümleri Dystopia’nın ardından Midnight Juggernauts şimdi de yeni singleları ‘This New Technology’ ile dikkatleri üzerlerine çekiyor. Zaman ve öteki dünyaya uzanan destansı bir yolculuk olan ‘This New Technology’ düz ve dar bir yolda seyahat etmeyi reddedip bunun yerine 70lerin popundan morricone sounduna kasvetli tonlardan solgun jamlere, lo-fi’dan hi-fi’a, progrockdan krautrock’a, eno’dan ecstasy’e, Roses’dan Rafferty’e kadar bir çok noktadan ilerliyor. Albüm pop fakat bildiğimiz anlamda değil. Prodüksiyonu Mignight Juggernauts’a ait olan album, Melbourne’deki Sing Sing Stüdyoları’nda Christopher Moore (Yeah Yeah Yeahs, TV on the Radio, Liars) tarafından kaydedilip mixingleri ise Andy Baldwin gerçekleştirildi. Albümün çıkış zamanı Mignight Juggernauts’ın headliner olarak bütün Avustralyayı Ekim ve Kasım ayları boyunca katettiği ulusal bir turneyle, New York’daki CMJ Müzik Festivali’nde sahne alkışlarıyla ve de Avustralya yazı boyunca aralarında Homebake, The Falls Festivals ve Big Day Out gibi etkinliklerin de bulunduğu sahne performanslarıyla aynı döneme rastlamaktadır.
Dystopia’nın çıkışından beri, Mignight Juggernauts, dünyanın en iyilerinden olan Glastonburry (İngiltere), Coachella (Amerika), Fuji Rock (Japonya), Primavera (İspanya), Meredith ve The Big Day Out gibi festivallerde, canlı performanslarıyla sarsılmaz bir saygınlık yakalamıştır.
This New Technology şimdi iTunes’da Nile Delta ve Memory Tapes remixleriyle yer almaktadır. 2010 başlarında yeni albümleri çıktığında hipnotik vokallerle expansive soundscape düzenlemeleriyle ünlü Midnight Juggernauts’tan şimdiye kadar çıkacağınız en heyecanlı yolculuğu yaşamayı bekleyin.

Soaked hakkında;
http://www.soakedart.com
http://www.myspace.com/soaked2009
Soaked’un hikayesi 2003 yılında Balamir Nazlıca’nın kendi bestelerini yapması ile başladı. Temel düşünce; şiirsel sözleri, romantik elektronik alt yapılı melodiler ve çarpıcı görsellerle bütünleştirmekti. Gitar ve piyano ile çalınan sade, etkileyici melodiler zamanla synth pop tarzına büründü. Beste, söz, vokal ve tasarımlarda Balamir Nazlıca, back vokalde Hatice Arıcı, gitarda Emrah Akar, klavyede Deniz Kunay, bas gitarda Yiğit Özkul, davulda Berkay Küçükbaşlar ve VJ’likte Murat Kulaçoğlu’nun katılımıyla 2009 yılında ‘Soaked’ grup olarak sahneye almaya başladı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT