Mike Joyce Dj set / The Quenn 25. Yıl Özel Partisi

Tarihler: 17 Aralık 2011 Cumartesi ~ 17 Aralık 2011 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Indigo

Ücret: Tam 25.00 TL, Öğrenci 20.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Indigo

Adres: Tomtom Mahallesi İstiklal Caddesi Akarsu Sokak No:1-2-3-4-5 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67- 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 17, 2011 ~ Ara 17, 2011

THE SMITHS’ IN DAVULCUSU MIKE JOYCE ÇOK ÖZEL DJ PERFORMANSI İLE INDIGO SAHNESİ’ NDE!

İstanbul’un eğlence merkezi haline gelen Tomtom’ un gözde mekanlarından Indigo’da, 17 Aralık Cumartesi günü Mike Joyce Dj set/The Quenn "25. Yıl Özel Partisi" ile eğlenceye devam ediyor!

Mika Group tarafından 2009 yılında hayata geçirilmesi ardından İstanbul’un cazibe merkezi haline gelen Tomtom, birbirinden farklı, her eğlence anlayışına hitap eden mekanlarıyla müşterilerine birbirinden farklı eğlence konseptleri sunmaya devam ediyor.

Indigo, bugüne kadar yaptığı eşsiz projelere bir yenisini daha ekliyor. Grubun modern rock tarihi için klasikleşmiş olan “ The Queen Is Dead” albümünün 25.yılı için dünyanın önde gelen kulüplerinde çalan Mike Joyce bu özel gecede İstanbul’ daki The Smiths hayranlarıyla buluşacak. DJ Set’ in post-punk, new wave, indie ve modern rock müziğin önemli hit şarkılarına yer veren Mike Joyce, “The Queen Is Dead” albümünün unutulmaz klasikleri “Bigmouth Strikes Again”, “Ask”, “500 Days of Summer(Aşkın 500 Günü)” filminin tema müziklerinden “There’s A Light That Never Goes Out” gibi şarkılara da yer veriyor. Noel Gallagher, Death Cab For Cutie, Divine Comedy, Royksopp, Deftones gibi grup ve sanatçıların defalarca şarkıladığı The Smiths, bugün hala yeni jenerasyon müzisyenlere esin kaynağı olmaya devam ediyor.

Bu muhteşem performansı izlemek, unutamayacağınız bir eğlence yaşamak için sizleri 17 Aralık Cumartesi günü saat 22:00’ de, Mike Joyce çok özel bir performans sergilemek için Indigo sahnesi’ nde bekliyor.

- 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi, programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT