Mira

Tarihler: 22 Kasım 2008 Cumartesi ~ 22 Kasım 2008 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Studio Live Marrakesh

Ücret: Kapı: 22 YTL, Biletix: 17 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Studio Live Marrakesh

Adres: Sakızağacı Cad. No:1 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 77 12 - www.studiolive.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 22, 2008 ~ Kas 22, 2008
"Eve Dönmeliyim" adlı albümü ile çıkışını yapan ve solist Miray Kurtuluş ile Portecho üyesi Tan Tunçağ’dan oluşan Mira, 22 Kasım Cumartesi gecesi Studio Live Marrakesh`te.

Mira

“Eve Dönmeliyim”de sözler ve müziğin romantizmi isyanla karışırken, solist Miray Kurtuluş’un sesi kederli ruhlara tercüman oluyor.
Mira, solist Miray Kurtuluş ve Portecho grubundan tanıdığımız Tan Tunçağ’dan yeni ve heyecan verici bir grup. Türkçe downtempo-rock parçalar yapan Mira, ilk olarak Elec-Trip Records’ın “Istanbul Calling Vol. 2” albümündeki etnik öğeler taşıyan, nostaljik “Bir Gün Gelir” parçasıyla ses verdi. Televizyonlarda klibi dönen bu parçayla adından söz ettiren Mira’nın ilk albümü “Eve Dönmeliyim” yine Elec-Trip Records’dan Oğuz Kaplangı prodüktörlüğünde çıktı. Mira’nın bu albümden “Son Melodi” adlı parçaya çekilen bir klibi bulunuyor.

Biyografi:
Miray Kurtuluş müzik hayatına Galatasaray Üniversitesi’nde sinema ögrencisiyken çektiği kısa filmlere ve diğer öğrenci filmlerine müzik yaparak başladı. Fransa’da görsel tasarım okuduktan sonra Türkiye’ye döndü. “Bitter” isimli cover grubunda r&b, soul parçaları söyledi. Bir yandan “Norrda” grubunun solisti Selen Hünerli ile birlikte yürüttükleri “Nada” projesi için Türkçe vokalli psychedelic elektronik parçalar hazırlayan Miray, 2007’de Tan Tunçağ ile birlikte Mira’yı kurdu.
Tan Tunçağ electronica ile akustik öğeleri birleştiren müziğiyle Londra`da çeşitli klüplerde çaldı. Türkiye`ye döndükten sonra tiyatro oyunları, filmler ve reklamlara müzik bestelemeye başladı. "Plaid", "Mouse on Mars", "The Orb" ve "Chemical Brothers" gibi pek çok uluslararası sanatçıyla aynı organizasyonlarda sahne aldı. 2005`te Deniz Cuylan ile birlikte Türkiye’de geniş kitlelerin electronica/rock ile tanışmasını sağlayan Portecho’yu kurdu, 2006’da ilk albümleri “Undertone” Elec-Trip Records imzasıyla basıldı. Tan Tunçağ hem Portecho’ya devam ediyor, hem de Miray Kurtuluş ile Mira grubunda yer alıyor.
Myspace link: www.myspace.com/mirawonderstar
Web sitesi: www.mira-muzik.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT