Misia

Tarihler: 13 Mayıs 2010 Perşembe ~ 13 Mayıs 2010 Perşembe - Saat: 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1.Kategori: 33,00 TL 2.Kategori: 22,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve CRR gişe

Adres: Darülbedayi Cad. Harbiye, Şişli İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 231 54 97

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 13, 2010 ~ May 13, 2010

Mísia, her dilde gözyaşlarıyla
Mísia öncü, özgür bir ruh.

Yaşamı müzik, şiir ve seyahatlerle şekillenen, bir sanatçının ihtiyaç duyabileceği tüm özelliklerin bulunduğu bir ortamda, iki kültürlü olarak; babasından aldığı Portekiz kültürü ve annesinden edindiği İspanyol kültürü ile yetişmiştir.

Çocukluğu Porto şehrinde ağırlıklı olarak fado söylemekle geçmiştir. Sonraları genç bir yetişkin olarak Barcelona’ya, ardından da Madrid’e yerleşmeye karar vermiştir. Sanatçı, İspanya deneyiminden sonra Lizbon’a dönmüş ve fado ile kesin olarak ilgilenmeye karar vermiştir. Müziğinde keman, akordeon gibi entrümanlara da yer vermektedir.

İlk büyük başarılarını sırası ile İspanya ve Japonya ardından Fransa ve Almanya’da elde eden Misia bu başarılarının ardından dünya genelinde bir popülarite elde etmiştir. 1993’den itibaren yakaladığı çıkış ile Amália Rodriguez’den sonra fadoyu dünya sahnesine taşıyan ikinci isim olmuştur.
Ritual adlı casas de fado sanatçıları için yaptığı tribute album ile Avignon Festivali’nde efsanevi Papal Palace’da fado müziğini izleyicilerle buluşturmuştur.
Kitap şeklinde iki CD olarak basılan yeni albümü Ruas ile Misia efsanevi müziğini dünyayla paylaşıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT