Mizan (İsviçre)

Tarihler: 26 Nisan 2009 Pazar ~ 26 Nisan 2009 Pazar - Saat: 21:30

Yer: Ghetto

Ücret: Tam: 23,00 TL, Öğrenci: 18,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Ghetto Gişe

Adres: Kalyoncu Kulluk Caddesi, 10 Beyoğlu 34440 İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 251 75 01 - www.ghettoist.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 26, 2009 ~ Nis 26, 2009

www.myspace.com/mizanspace

Hilal ve haç. Bu bayrak altında Mizan, doğu ve batı ezgilerini alternatif rock dünyasında daha önce duyulmamış şekilde bir araya getiriyor. “Avrasya” albümü, Avrupa’nın kalbiyle Asya’nın kıyısını birbirine bağlayan bir müzik sunuyor.

Farklı iki kültürün gerilimli ortamında büyüyen solist ve söz yazarı Can Işık, bu çalışmayı kendi kozmopolit (bir dünya vatandaşı olma) özelliğiyle adlandırıyor. Onun çok kültürlü bir dünyada, içinde olduğu kimlik arayışı albümün konseptini oluşturuyor. Kökleri Türkiye’ye uzanan bu İsviçreli, orientalizm klişesine teslim olmak yerine yuva, fikir ayrılıkları, din ve baskı konuları hakkında kendi politik ve kültürel bakışını ortaya koyuyor.

Ön çalışma olarak yayınlanan single “My Istanbul” ile 2007 yazında Türk listelerinde üst sıralara kadar yükseldi. Mart 2008’de “My Istanbul”un uluslararası yayınını David Bowie şarkısının cover versiyonu “I’m Afraid of Americans” izleyecek. Mizan, Türkiye için özel olarak albümden bir Pir Sultan Abdal şarkısı olan “Geçti Dost Kervanı”nı seçti. Grup, bu klasik şarkıya tamamıyla kendine özgü yeni bir yorum getirmekte.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT