Model

Tarihler: 31 Mart 2012 Cumartesi ~ 31 Mart 2012 Cumartesi - Saat: 21:00

Yer: Bronx

Ücret: Ayakta - 39.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Bronx

Adres: İstiklal Cad. Terkos Çıkmazı No: 8 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 50 06

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 31, 2012 ~ Mar 31, 2012

Son yıllarda müzik sektörüne kazandırılan gruplar arasında gerek kendilerine has tarzlarıyla, gerekse şarkılarıyla bir adım öne çıkmayı başaran Model, yeni albümleri Diğer Masallar'ın konserlerine tam gaz devam ediyor. Buzdan Şato, Değmesin Ellerimiz ve Pembe Mezarlık şarkıları ile herkesin favori grubu olan Model, tek tip müzik ve sözlerden bıkanlara, her biri ayrı bir hikaye anlatan, hiçbiri daha önce duyduğumuz masallara benzemeyen kendi masallarını, “Diğer Masallar”da anlatıyor.

Fatma Turgut (vokal), Okan Işık (gitar), Can Temiz (bas gitar) ve Aşkın Çolak’tan (davul-perküsyon) oluşan Model; “Diğer Masallar”da, hikayelerin masalsı bir dille anlatıldığı şarkılarını müzikseverlerin beğenisine sunuyor. Model, albümde sunduğu söz ve müziklerle, müzik dünyasına farklı ve yeni bir duruş getiriyor. Tema olarak aşkın karanlık yüzünü yansıtan albümde Model; pop müziğinin güçlü öğeleriyle alternatif rock müziğinin samimi ve sert duruşunu buluşturuyor.

Piyano ve yaylı düzenlemeleri ile anlatımını derinleştiren “Diğer Masallar”; sakin akustik tınıları, sert gitar vuruşlarını ve elektronik müzik etkileşimlerini de bir araya getiriyor. İzmirli 4 gençten kurulu Model'in yeni albümünün prodüktörlüğünü Demir Demirkan üstlendi. Kendi şarkılarını kendi yazan grubun albümde yer alan 12 şarkısından sadece 1 tanesi cover, o da Sezen Aksu'nun bestesi olan Sertab Erener yorumuyla dinlediğimiz Yalnızlık Senfonisi.

Sertab Erener bu şarkıda grubun solisti Fatma'nın da vokal koçluğunu üstlendi. Gruba; Demir Demirkan sitar, Çağrı Sertel Rhodes piyano, Atalay Durmaz solo keman, Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası’ndan 7 kişilik bir ekip ise yaylı sazlar ile eşlik etti. Baştan sonra benzersiz bir müzik ziyafeti sunan Diğer Masallar, hiç kuşku yok Model grubunun sektörde kalıcı olduğunun en büyük kanıtı oldu.

- 18 yaş sınırı vardır.
- Kapı açılış 21:00
- Organizatör firma etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade etmek kaydı ile içeri almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT