Modeselektor

Tarihler: 09 Ocak 2010 Cumartesi ~ 09 Ocak 2010 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Otto - Santral

Ücret: 34,00 TL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Otto - Santral Gişe

Adres: Santral İstanbul, Silahtarağa Mah. Kazım Karabekir Cad. No: 1 Eyüp İstanbul Eyüp İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 9, 2010 ~ Oca 9, 2010

2009’un EN İYİ CANLI ELEKTRONİK MÜZİK ACT’i ödülünü alan “Modeselektor” Carlsberg ana sponsorluğunda Otto Santral’de!

Dans müziğinin en iyi ve istikrarlı gruplarından biri olarak kabul edilen Modeselektor, 9 Ocak 2010 Cumartesi gecesi Otto Santral’de!

Berlinli Gernot Bronsert ve Sebastian Szary’den oluşan Modeselektor, 1992’de yeraltı partileriyle başladıkları müzik dünyasında aynı şevk ve enerjiyle varolmaya devam ediyor. Get Physical’ın Body Language parçasına yaptıkları remixle yılın en parlak işlerinden birini çıkaran ikili, hemen hemen her akımdan beslenen yaratıcı tarzlarıyla çağdaş dans müziğinin zirvesinde yer alan ekiplerden biri. Dünya çapında sahne almadığı klüp kalmayan Modeselektor, Pfadfinderei’ın muhteşem görsel şovları eşliğinde 9 Ocak Cumartesi Otto Santral’de. Carlsberg’in ana sponsorluğunda gerçekleşecek konserin kapıları 23.00’te açılıyor.

Modeselektor:

Gernot Bronsert ve Sebastian Szary, 1992’de Berlin’in Doğu Almanya bölgesinde tanıştılar. O yıllarda Szary, terk edilmiş binalardaki yeraltı partilerinde canlı acid house müzik çalıyordu.

1999’da Modeselektor ilk remix parçasını yapar ve görsel tasarım şirketi Pfadfinderei ile çalışmaya başlar.

Modeselektor kısa zamanda sadık bir hayran kitlesi edinir. Bu hayranların en ünlüleri arasında Radiohead solisti Thom Yorke da vardır. Grubun, Thom Yorke ve Paul St Hilaire desteğiyle yayınladığı iki albüm Hello Mom! (2005) ile Happy Birthday! (2007), onlara yılda 120 konsere çıkmalarını sağlayan uluslararası bir şöhretin kapılarını açar.

Modeselektor, Mart 2009’da Apparat ile birlikte Moderat isimli bir albüm çıkarır. M.A.N.D.Y., DJ T., Matthew Dear ve Junior Boys gibi sanatçıların katkıda bulunduğu albümlerin ardından, zengin bir içerikle hayranlarının karşısına çıkan grup, eleştirmenlerden yine tam not alır. Fütüristik beat ritimler, değişken synth-texture’lar ve vokaller içeren albüm, Pfadfinderei’ın görüntüleri eşliğinde tüm dünyadaki izleyicilerin nefesini kesen bir şova dönüşür. Albümün en akılda kalan parçası sayılabilecek “A New Error” ve yılın en çarpıcı mixlerinden Body Language Vol.8 ile Moderat, yılın parti albümü sayılabilir.

"Biz daima kendi yapmak isteğimiz müziği yaptık.” diyor Modeselektor. “Sadece ölü balıklar akıntıda sürüklenir."

Pfadfinderei:

Pfadfinderei, uluslararası müşterilere hizmet veren bir tasarım firmasıdır. Berlin klüplerinde VJ olarak başlayan Pfadfinderei, artık klip ve videolar başta olmak üzere dünya çapında görsel işler tasarlıyor ve icra ediyor. Estetik ve stil sahibi projelere imza atan şirket, 1999 yılından beri Modeselektor ile birlikte çalışıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT