Mona Asuka Ott - İstanbul Resitalleri

Tarihler: 12 Nisan 2012 Perşembe ~ 12 Nisan 2012 Perşembe - Saat: 20:00

Yer: Sakıp Sabancı Müzesi - the Seed

Ücret: 110.00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00

Adres: Sakıp Sabancı Cad. No:42, 34467 Emirgan İstanbul Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 323 60 50 - 55

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 12, 2012 ~ Nis 12, 2012

Mona Asuka Ott, çok çok genç yaşlarından itibaren müziğin içinde oldu. 4 yaşında Munich Royal Residence’ta yapılan bir klasik müzik festivaline davet edildi. 11 yaşında Münchner Rundfunkorchester eşliğinde Marcello Viotti ile Ravel’in Ma Mère L’oye adlı eserinin seslendirilmesinde düetist olarak yer aldı.

Genç sanatçı, Grotrian Steinweg, Braunschweig, Cortemillia ve Pinnerolo yarışmalarında ödüller kazandı. Hırvatistan, Osijek Uluslararası Piyano Festivalinde hem Birincilik hem Özel Ödül aldı. Japonya’da yapılan Hamamatsu Uluslararası piyano yarışmasının en genç finalisti oldu. ‘Bad Kissingen’ Piyano Olimpiyatlarında ‘İzleycilerin Tercihi’ ödülünü aldı.

Mona Asuka Ott, Avrupa’daki yaygın resital ve konserlerinin yanısıra Japonya’da da sayısız konser ve resitaller veriyor. Klavier-Festival Ruhr, La Roque d’Anthéron, Mecklenburg Vorpommern, Kissinger Sommer, Braunschweig Classix festivallerindeki performansları son derece kayda değer olan Mona Ott, Tokyo’s Nikkei Hall’da da sahne alıyor.

Vienna Konzerthaus konserleri, Next Generation III Festival, Dortmund resitalleri ile yeni piyanistler fırtınasında önemli bir payı var. Ruhr ‘Klavier Festival’de 2008 yılında verdiği resital, basında büyük övgülerle karşılanınca performansın canlı kaydı CD haline getirildi. 2010 yılı Hong Kong Philharmonic Orchestra / Edo de Waart ile yaptığı bir turne ve Südwestdeutsche Philharmonie Konstanz ile gerçekleşen Japonya turu Mona Asuka Ott’u zirveye çıkardı.

2011’in kayda değer adımlarını ise Ingolstadt’da Peter Sadlo ile performansı, Mozarteum Orchestra Salzburg ile Japonya turnesi, Nagoya Philharmonic ve Münchner Symphoniker ile konserleri oluşturuyor.

Resital başlama saatinde kapılar kapanır. Geç kalanlar resitalin ikinci yarısını izleyebilirler.
İstanbul Resitalleri, tarih sanatçı ve yer değişikliği yapma hakkını saklı tutar.
12 yaşından küçükler alınmaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT