MONO

MONO

Tarihler: 08 Eylül 2017 Cuma ~ 08 Eylül 2017 Cuma 08 Eylül 2017 21:00

Yer: Zorlu PSM - STUDIO

Ücret: Tam - 50.00 TL Öğrenci - 35.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 8, 2017 ~ Eyl 8, 2017
Muhteşem canlı performansları ile post rock türünün günümüzdeki en önemli temsilcilerinden biri olan,  Japon topluluk MONO 8 Eylül’de Studio!

1999'da Tokyo'da kurulan Japon post rock grubu MONO, Takaakira "Taka" Goto, Hideki "Yoda" Suematsu, Tamaki Kunishi ve Yasunori'den oluşuyor. Orkestra düzenlemleri ve shoegaze gitar tınırlarını harmanlayan ve bunu eşsiz bir yaklaşımla gerçekleştiren grup, müzik çevrelerinde oldukça saygın bir mevkide tutuluyor. Öyle ki NME, MONO’yu “Bu Tanrılar İçin Müzik” diyerek tanımlıyor. Canlı peformansları ile meşhur topluluğun New York, Tokyo, Londra ve Melbourne'da 23 enstrümanlı bir orkestrayla gerçekleştirdikleri konserler ise müzik tarihinde önemli bir yer işgal ediyor.  

Grubun müzik tarzı deneysel rock, shoegaze, modern dönem klasik müzik, noise ve minimalism türlerini de kapysayan geniş bir müzikal spektruma yayılıyor. Goto ve Yoda’nın reverb, distortion ve delay efektlerini sıkça kullandıkları gitarları MONO’nun en karakteristik özelliklerinden.  

Japonya’nın uluslararası müzik dünyasındaki en başarılı temsilcilerinden biri olan MONO, her yıl yaklaşık 150 konser veriyor. Şu  ana kadar 55 farklı ülkeyi ziyaret eden grubun canlı performansları her zaman en iyiler arasında yerini alıyor.  Grubun belki de en çok dikkat çeken tarafı performanslarındaki yüksek enerji ve yoğunlukları.

New York Orkestrasıyla kaydedilen canlı bir albüm de dahil olmak üzere, 10 başarılı albüm yayınlayan grup,  2015 yılında “Where We Begin”  isimli kısa filmleriyle Idyllwild Uluslararası Sinema Festivali'nden "Marshall Hawkins Ödülleri: En İyi Film Müziği” ödülünü aldı. 

2016'da grup, 9'uncu albümü "Requiem For Hell" i, ünlü yapımcı Steve Albini ile Electric Audio, Chicago'da kaydetti ve albüm 14 Ekim 2016'da tüm dünyada yayınlandı. 

Kapı Açılış : 21.00

MONO: 22.00

- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT