Mor Karbaşi

Tarihler: 29 Haziran 2010 Salı ~ 29 Haziran 2010 Salı - Saat: 21:00

Yer: İstanbul Modern

Ücret: Tam: 67,50 TL, Avea İnd: 55,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve İstanbul Modern

Adres: Meclis-i Mebusan Cad. Liman İşletmeleri Sahası Antrepo No:4 Karaköy İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 334 73 27

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 29, 2010 ~ Haz 29, 2010

AVEA ile SIRA DIŞI MÜZİĞİN SESİ ISTANBUL’DAN YÜKSELIYOR!!
Dünya Müziğinin Devleri Müzik Severlerle Buluşuyor

Türkiye’nin en çok konuşturan operatörü Avea, “Dünya Müziğinin Sıra Dışı Sesi” projesiyle dünya müziğinin önemli seslerini İstanbul’un en muhteşem mekanlarında müzik severlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

“Avea ile Dünya Müziğinin Sıra Dışı Sesi” kendi kültürlerinden kopmadan dünya çapında üne kavuşmuş sanatçıları müzikseverlerle buluşturuyor. Gelenekselle moderni, yerelle küreseli harmanlayan, doğuyla batıyı tanıştıran usta isimler Mayıs ve Haziran ayları boyunca İstanbul’u sıra dışı müziğin sesiyle büyüleyecek.

Müziğin evrenselliğini kanıtlayan, sınırları kaldıran, dünyaca ünlü isimler Alim & Fargana Qasimov, Gypsy Queens & Kings, Lura ve Mor Karbasi etkinlik kapsamında İstanbul’un büyülü mekanlarında konser verecek.

Mor Karbasi – Avea konserleri, Dünya Müziğinin Sıra Dışı Sesi

Henüz 22 yaşında olan İsrailli şarkıcı ve besteci, müzik kariyerine Londra’da devam ediyor. İlk albümü “The Beauty and The Sea” ile dünya müzik marketlerine hızlı bir giriş yapan genç şarkıcı, albümden önce kendi hazırladığı EP çalışmasında “Rosa” şarkısıyla dikkatleri üzerine topladı. Yüzyıllık İspanyol ladino dili şarkılarını bu albümle tekrar günışığına çıkaran Karbasi, şarkılarında Sefaradların öykülerini anlatıyor. Annesinin Faslı ve babasının İranlı köklerine bağlılığını tutkulu müziğiyle yansıtıyor. Bu mirası küçük yaşta annesinden alan Mor, tarzını, üç yıl önce, ingiliz gitarist Joe Taylor ile çalışmaya başladıktan sonra özgünleştirmiş. 2008 yılında, tüm dünyada kırkın üzerinde konser veren sanatçının durakları arasında WOMAD, Wychwood, Larmer Tree Festivali, İngiltere-Chicago ve New York dünya müzik festivalleri yer alıyor.
www.myspace.com/morkarbasi

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT