mor ve ötesi

Tarihler: 10 Nisan 2015 Cuma ~ 10 Nisan 2015 Cuma 22:00

Yer: Jolly Joker İstanbul

Ücret: VIP - 135.00 TL Normal - 56.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Balo Sok. No: 22 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 07 49

Faks: 0212 251 77 63

Web: http://http://www.jjistanbul.com

E Posta: info@jjistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 10, 2015 ~ Nis 10, 2015
mor ve ötesi

Ünlü rock grubu mor ve ötesi, 7. stüdyo albümünün yayımlanmasının ardından yeniden 10 Nisan'da Jolly Joker İstanbul'da!

Türk rock müziğinin en önemli gruplarından mor ve ötesi, 1996 çıkışlı "Şehir" ve 1999 çıkışlı "Bırak Zaman Aksın" albümleriyle rock sahnesi için fark yaratacak bir grup olacağını gösterdi. "Gül Kendine" isimli üçüncü albümünü 2001 yılında yayımlayan mor ve ötesi, 4. albümü "Dünya Yalan Söylüyor" ile 2004 yılında çeyrek milyonluk satış yakalayarak, "Bir Derdim Var", "Cambaz", "Sevda Çiçeği" gibi hitleriyle ülkedeki rock müzik geleneğini ve yol haritasını değiştirdi ve bir devrim yaptı. Albümden, Mustafa Hakkında Her Şey filminde de yer alan "Bir Derdim Var", Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde yılın şarkısı olarak seçilirken, "Uyan" şarkısının video klibi MTV World Chart Express listesinde 1 numaraya yükseldi.

Nitelikli söz ve şarkı yazımları, sıradışı konser performanslarıyla dikkat çeken grup, ısrarla savunduğu eşitlik, özgürlük, adalet kavramlarını sosyo-politik arenaya taşıyarak, 2000 yılı sonrasındaki barış ve demokrasi merkezli, savaş karşıtı hareketin ve birçok çevre odaklı kampanyanın öncülüğünü yaptı. 2005 senesinde plak şirketi Rakun'u kurarak tüm eser haklarını kendi himayesine alan mor ve ötesi, 2008 yılında TRT tarafından Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etmek üzere seçildi. Eurovision şarkısı "Deli", bir mor ve ötesi klasiği olarak grubun birçok Avrupa ülkesinde de tanınmasını sağladı. 

Bugüne kadar 6 stüdyo albümü, 1 karışık albüm, 2 CD EP, 21 single/video klip yayınlayan, gerçekleştirdiği 5 Türkiye ve 3 Avrupa turnesiyle müziğini milyonlarca kişiye duyuran mor ve ötesi, 2010 yılında çıkan ve "Araf", "Sor", "Yorma Kendini" gibi hitleri barındıran "Masumiyetin Ziyan Olmaz" albümünün başarısının ardından yeni albüm kayıtlarını tamamladı. 

Serdar Ateşer'in prodüktörlüğünde kaydedilen ve 2012 sonunda yayımlanan Güneşi Beklerken'den ilk single "Oyunbozan", ikinci single ise albüme adını veren açılış şarkısı oldu.

- 18 Yaş sınırı vardır.
- Etkinlik düzeni ayaktadır.
- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
- Vip bilet sahiplerinin, 0 (532) 601 18 55 numaralı telefonu arayarak rezervasyon yaptırmaları rica olunur.
- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT