Morini Terrace’da İlhem İle “Jazz Jam Sessıons”

Tarihler: 29 Ekim 2014 Çarşamba ~ 29 Ekim 2014 Çarşamba 20:30

Yer: Morini Terrace

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 29, 2014 ~ Eki 29, 2014

Zorlu Center’ın New Yorker’i Morini’nin yaza damgasını vuran yepyeni mekanı Morini Terrace, ılık sonbahar akşamlarında “Jazz Jam Sessions “ ile şehirde caz rüzgarları estirecek.

Şehrin karmaşasından bunalanlara, yeşillikler içinde rahat ve sıcak ambiyansı ile adeta nefes aldıran Morini Terrace, Eylül ayında ünlü caz vokalisti İlhem Khodja ile başlayacağı caz geceleriyle müzik ve lezzeti bir arada sunuyor.

Her Çarşamba saat 20.30’da Morini Terrace’ın eşsiz lezzetleri ile başlayacak “Jazz Jam Sessions “ İlhem’in caz, soul ve Fransız tınılarıyla birlikte unutulmaz Türkçe parçaları da ekleyerek oluşturduğu repertuarı ile devam edecek.

Beymen Zorlu Center içinden ayrı bir girişi olan Morini Terrace’da caz esintileri eşliğinde, nefis lezzetler tadıp keyifle içkinizi yudumlamak istiyorsanız, 10 Eylül Çarşamba günü Morini Terrace’a rezervasyon yaptırmayı unutmayın… Bilgi ve Rezervasyon için 0212 353 67 67

www.istanbulmorini.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT