Morrissey

Tarihler: 19 Temmuz 2012 Perşembe ~ 19 Temmuz 2012 Perşembe - Saat: 21:00

Yer: Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi

Ücret: 1. Kategori - 375.00 TL 2. Kategori - 275.00 TL 3. Kategori - 165.00 TL 4. Kategori - 112.00 TL 5. Kategori-Öğrenci - 67.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi

Adres: Taşkışla Cad. Harbiye - İstanbul Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 86 03

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 19, 2012 ~ Tem 19, 2012

İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından Garanti Bankası sponsorluğunda gerçekleştirilecek 19. İstanbul Caz Festivali, bu yıl da cazın önde gelen isimlerinden güncel müziğin yıldızlarına, iki hafta boyunca İstanbul’u bir caz kentine dönüştürmeye hazırlanıyor.

Festivalin bu yıl ağırlayacağı yıldız isimlerden biri de İstanbullu hayranlarının dört gözle beklediği efsanevi müzisyen Morrissey olacak. İngiliz alternatif rock müziğinin efsane ismi Morrissey, İstanbul Caz Festivali’nin konuğu olarak, 19 Temmuz Perşembe akşamı Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde etkileyici sesi, unutulmaz şarkıları ve güçlü sahne performansıyla İstanbullu hayranlarının karşısına çıkacak.

Kısaca Morrissey adı ile tanınan Steven Patrick Morrissey, ismini ilk kez 1980’lerde kurucusu ve vokalisti olduğu ünlü İngiliz alternatif rock müzik grubu The Smiths ile duyurur. O dönemde “This Charming Man”, “Heaven Knows I’m Miserable Now", “Bigmouth Strikes Again” ve “There Is A Light That Never Goes Out” gibi şarkılara imza atan sanatçı, gruptan ayrılmasını takiben solo kariyerine başlar. Daha ilk solo albümü “Viva Hate” ile kendi başına da çok başarılı olacağının işaretlerini veren sanatçı, başta İngiltere olmak üzere birçok ülkede liste başı olur. 1990’larda “Vauxhall & I” (1997) albümü ve 2000’li yıllarda da “You Are The Quarry” (2004), “Ringleader Of The Tormentors” (2006) ve “Years Of Refusal” (2009) albümleri ile büyük başarı kazanan sanatçı, solo kariyeri sırasında “Everyday Is Like Sunday”, “The More You Ignore Me, The Closer I Get”, “Let Me Kiss You”, “First Of The Gang”, “You Have Killed Me” gibi hit şarkılar ile adını rock dünyasının unutulmayacak isimleri arasına yazdırmayı başarır.

Hayranları tarafından büyük bir bağlılıkla takip edilen Morrissey, etkileyici sesi, şiirsel şarkı sözleri, güçlü sahne karizması ve aktivist kişiliği ile İngiltere ve Amerika’da olduğu kadar dünyanın dört bir yanında geniş bir izleyici kitlesine sahip. Son yıllarda yayınladığı albümlerde eski gücünden hiçbir şey kaybetmediğini ispatlayan sanatçı, turnelerine de aynı hızla devam etmekte. Ülkemizde de hatırı sayılır bir hayran kitlesi olan sanatçının The Smiths’den ayrılması sonrasında çıkardığı ve İngiltere albümler listesinde 20 hafta bir numarada kalmayı başaran “Viva Hate” albümü Nisan ayı içerisinde İngiltere’de tekrar yayınlanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT