Mouaze Konate ve Fanny Frosini

Tarihler: 16 Kasım 2012 Cuma ~ 16 Kasım 2012 Cuma

Yer: Big Plate

Adres: İstinye Park AVM, Hillside girişi, İstinye Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 345 62 88

Web: http://http://www.bigplate.com.tr

E Posta: info@bigplate.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 16, 2012 ~ Kas 16, 2012

Mouaze Konaté ve Fanny Frosini 16 Kasım akşamı Big Plate Latin Gecesi’nde.

Big Plate’in cuma günleri düzenlediği ve klasik haline gelen Big Plate Latin Gecesi’nin sürprizleri sürüyor. 16 Kasım Cuma akşamı gerçekleşecek olan Big Plate Latin Gecesi’ne ünlü dansçı Mouaze Konaté ve Fransa’nın en ünlü kadın salsa dansçılarından partneri Fanny Frosini konuk oluyor. Gecede Konaté ve Frosini, sergileyecekleri şovlar ile Latin ateşinin sıcaklığını hissettirecek.

Her cuma Big Plate Latin Gecesi’yle dans tutkunlarına eğlenceli anlar yaşatan Big Plate, sürprizlerine devam ediyor. Ünlü dansçı, koreograf ve eğitmen Mouaze Konaté ile Fransa’nın en ünlü kadın salsa dansçılarından partneri Fanny Frosini 16 Kasım akşamı Big Plate’in Latin Gecesi’nde sahne alıyor.

New York stili On2 Salsa ve chacha konusundaki uzmanlığıyla bilinen Konaté, pek çok uluslararası dans organizasyonu için şovlar ve koreografiler hazırlıyor. Ayrıca Paris’te açtığı okulunda yeni salsa tutkunlarını yetiştiriyor. Fransa’nın en ünlü kadın salsa dansçılarından olan Fanny Frosini ise, dans etmeye 5 yaşında caz ve baleyle başladı. Mouaze Konaté ile 3 yıldır dans etmekte olan Frosini, pek çok uluslararası salsa kongresinde Konaté ile çift olarak şovlarının yanında solo şovlara da çıkıyor.

Mouaze Konaté ve Fanny Frosini 16 Kasım Cuma akşamı hazırladıkları şovlarını sunarken, Big Plate’in hazırladığı sürprizler de geceye katılanlara keyifli anlar yaşatacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT