Moullinex (Live)

Moullinex (Live)

Tarihler: 26 Ocak 2018 Cuma ~ 26 Ocak 2018 Cuma 23:00

Yer: Babylon

Ücret: Tam 45.00 TL Öğrenci 35.00 TL

Adres: Tarihi Bomonti Bira Fabrikası, Birahane Sokak, Bomonti Şişli İstanbul

Telefon: (0212) 292 73 68

Web: http://babylon.com.tr

E Posta: info@babylon.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 26, 2018 ~ Oca 26, 2018

Luis Clara Gomes’in nu-disco projesi Moullinex live performansıyla, 26 Ocak Cuma akşamı Babylon’da Portekiz dans müziğinin öncü isimlerinden Moullinex, kendi prodüksiyonlarının yanı sıra Cut Copy, Sebastian Tellier ve Two Door Cinema Club için yaptığı remixlerle de tanınıyor. Xinobi ile disco ve house müziğin evi kabul edilen Discotexas’ı kuran sanatçı, burada Zimmer’dan Rebeka’ya, Kamp!’tan Mirror People’a, Da Chick’den Throes + The Shine’a pek çok ismi ağırlıyor.

Sanatçı, Tresor, Paradiso, Razzmatazz, Lux ve sayısız Boiler Room performansının yanı sıra SXSW, Eurosonic ve ADE gibi festivallerde Frank Ocean, Duke Dumont, John Talabot, Chet Faker, Goldroom, Peaches, Solomun ve Jamie XX ile aynı sahneyi paylaştı. Moullinex, şimdilerde üçüncü stüdyo albümü “Hypersex” ile dikkat çekiyor. Gecenin ev sahipleri Soul Revue’nun kurucuları Orkun Bozdemir ve Can Ayverdi, Moullinex LIVE performansı öncesinde ve sonrasında DJ kabininin başına geçiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT