MT. Wolf

MT. Wolf

Tarihler: 19 Mayıs 2017 Cuma ~ 19 Mayıs 2017 Cuma 25 Mayıs 2017 21:00

Yer: Zorlu PSM - STUDIO

Ücret: - Tam 30.00 TL, Öğrenci 20.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 19, 2017 ~ May 19, 2017
Akustik seslerin elektronik altyapıyla kesişimiyle saf ve çarpıcı bir müziğe hayat hayat veren İngiliz indie pop grubu Mt. Wolf, 25 Mayıs'ta #studio'da sahne alacak!

Sebastian "Bassi" Fox (vokal/yapımcı), Stevie McMinn (gitar) ve Al Mitchell'dan (davul) oluşan Mt. Wolf, Two Sisters Records ve Third Rock Recordings adlı plak şirketlerinden yayınladığı EP'ler ve single'ların ardından 2014'te müzikal üretime bir yıllık ara verdi. Two Sisters Records'tan çıkan EP'ler Life Size Ghosts (2012) ve Hypolight'ı (2013) Third Rock Recordings'ten çıkan Midnight Swallows (2013) adlı single izlerken 2014'teki aranın kaynağı, grubun günümüzdeki şeklini almasını sağlayan bir ayrılıktı.

Grubun orijinal kadrosunun vokali Kate Sproule, 2014'te ayrılınca bir süre yola vokalsiz devam eden, sonra tamamen dağılmanın eşiğinden dönen Mt. Wolf, müziğe ve birbirlerine olan tutkularıyla yeniden bir araya geldi. Üretkenliğini her zaman korumak isteyen bu ekibe bir yıllık ara dahi fazla gelirken 2015'te X Novo Records'tan Red adlı EP, 2016'da ise CRC Music'ten Golden adlı single yayınlandı. 

2016'da Austin, Teksas'ta düzenlenen dünyaca ünlü festival SXSW kadrosunda da yer alan Mt. Wolf, hemen ardından ise Londra'daki Hoxton Hall'unda sahne aldı. Grup, son olarak dinlendiği anda ayakları yerden kesecek kadar etkili single’ı The Electric’i yayınladı.

KCRW tarafından Bon Iver ve M83'nin birleşimi olarak tanımlanan Mt. Wolf, sıklıkla Sigur Rós'a da benzetiliyor. #studio, 25 Mayıs'ta yükselişteki İngiliz indie pop grubu Mt. Wolf’u ağırlayacak.


- Etkinlik ayakta gerçekleşecektir.- 18 yaş sınırı vardır.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Kapı Açılış 21:00- Mt. Wolf 21:30

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT