Murat Arkan "Michael Franks" Project

Tarihler: 30 Eylül 2008 Salı ~ 30 Eylül 2008 Salı - Saat: 21:30

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: Giriş: 25 YTL, Öğrenci: 15 YTL

Nereden Alınır: Nardis Jazz Club

Adres: Kuledibi Sokak No:14 Galata, Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 30, 2008 ~ Eyl 30, 2008
Murat Arkan "Michael Franks" Project
Murat Arkan (gitar, vokal), Yahya Dai (sax), Emre Tukur (keyboard), Kağan Yıldız (bas), Selim Göksu (davul), Jehan (vokal)

Ankaralı bir müzisyen olan Murat Arkan, TED Ankara Koleji ve ODTÜ Mimarlık Fakültesi, Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü`nden mezun oldu. 30 yıldır gitar çalıyor ve şarkı söylüyor. Bilkent Üniversitesi Caz Bölümü, Berklee Müzik Okulu yaz kursu (İtalya) ve Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü`nde değişik zamanlarda müzik eğitimi aldı. Bu konserde, Michael Franks şarkıları seslendirmek üzere gitarının yanısıra Michael Franks`in şarkı söyleme tarzına benzeyen vokali ile ve çok keyifli bir ekiple karşınızda olacak.
Kaliforniya`lı şarkıcı, besteci ve şarkı sözü yazarı Michael Franks`in unutulmaz şarkıları, Türkiye`de ilk defa toplu halde çalınacak. Özellikle 1970`lerin sonları ve 1980`lerde yapmış olduğu albümlerle dünyada ve ülkemizde sevilen bir şarkıcı olan Michael Franks, `smooth jazz` ın önemli temsilcilerinden biri olarak kabul ediliyor. `Antonio`s Song, Baseball` ve daha birçok Michael Franks parçası bu konserde seslendirilecek. Bu konser, Michael Franks hayranları için kaçırılmayacak bir fırsat! Ayrıca, cazın daha yumuşak tınılarından hoşlananlar için şiddetle tavsiye olunur.
Giriş: 25 YTL, Öğrenci: 15 YTL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT