Murat Beşer’le “Oldıes Party” Kaçırılmaz!

Tarihler: 24 Haziran 2009 Çarşamba ~ 24 Haziran 2009 Çarşamba - Saat: 22:00

Yer: Çiçek Bar

Adres: Sıraselviler Caddesi Billurcu Sk. No: 25 Beyoğlu/ İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 26 19

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 24, 2009 ~ Haz 24, 2009
Murat Beşer’le “Oldıes Party” Kaçırılmaz!
Türkiye’nin en önemli müzik yazarlarından Murat Beşer’in bugüne kadar birçok mekanda düzenlediği; 70’ler, 80’ler ve 90’ların unutulmayan yabancı dans-eğlence parçalarını çaldığı, “Oldies Party”; 24 Haziran 2009, Çarşamba akşamı bu kez Çiçek Bar’da!

Murat Beşer; 70’lerden 90’ların sonuna kadar, dünyaca ün kazanmış ve popülaritesini yitirmemiş yabancı dans-eğlence parçalarından oluşan repertuarıyla, ”Çiçek’li Çarşambalar” da DJ koltuğuna oturuyor. 24 Haziran 2009, Çarşamba akşamı saat 22:00’ de başlayacak etkinliğe; kalite, huzur ve dostluk arayan tüm müzikseverler davetli.

24 yıldır, Taksim Sıraselviler’de birçok sanatçı, iş adamı, tiyatrocu ve ressamın buluşma noktası Çiçek Bar; Haziran ayından itibaren her Çarşamba, müzik dünyasıdan birbirinden değerli isimleri sahnesinde ağırlıyor. Şehnaz Sam, Naim Dilmener, Güvenç Dağüstün Trio ve Murat Beşer dönüşümlü olarak her ay bir Çarşamba Çiçek Bar’da!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT