Murat Çekem

Tarihler: 27 Ocak 2012 Cuma ~ 27 Ocak 2012 Cuma - Saat: 20:00

Yer: Mayotte

Ücret: 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Mayotte

Adres: İstiklal Cad. No:65 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 243 24 40

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 27, 2012 ~ Oca 27, 2012

Murat Çekem - Vokal
Gökay Semercioğlu - Gitar
Eser Ünsalan - Bas Gitar
Tolga Kılıç - Klavye
Arıkan Sarıkaya - Davul

1968 yılında Adana’da doğdu.1979 senesinde Galatasaray Lisesine girdi. 1981 yılında okul orkestrasında piyano çalmaya başladı ve 1984 yılında grubun solistliğini yapmaya başladı. Birçok amatör konser verdikten sonra 1986 yılında Milliyet Gazetesinin müzik yarışmasında 3 dalda (en iyi erkek solist, en iyi klasik orkestra düzenleme, en iyi pop orkestra düzenleme) birincilik kazandı.

İlk profesyonel çalışmasını Ali Poyrazoğlu’nun Yeşil Kabare’sinde yaptı. Burada, piyano çalıp şarkı söylerken, Müjdat Gezen,Uğur Yücel, Cem Özer gibi sanatçılara sahne şovlarında eşlik etti. 1988 yılında Grup Lokomotif’e girdi. Grupta solistliğin yanı sıra, Zerrin Özer, Ayşegül Aldinç, Sezen Aksu, Seyyal Taner, Aşkın Nur Yengi, Fatih Erkoç, Harun Kolçak gibi sanatçılara vokal yaptı. Aynı sene İstanbul Üniversitesi Konservatuar Şan Bölümünü kazanarak eğitimine devam etti. 1991 yılında Mercury grubunu kurdu ve bu grupla çeşitli konserler ve gece çalışmaları yaptıktan sonra aynı grupla 1994 yılında ‘Sen neyin peşindesin’ adlı albümü yaptı ve yine bu albümden ‘Korku yakamdan düşmüyor’ adlı parçasına Mete Özgencil’ in yönettiği bir klip çekti. Daha sonra grubuyla ATV’ nin “İner misin Çıkar mısın?” yarışmasında orkestra şefliği yaptı.

Murat Çekem, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Fransız Dili ve Edebiyatı bölümü mezunudur. Kenan Doğulu, Özgün, Atiye Deniz, Bengü, Özlem Tekin, Ufuk Yıldırım ve Akrep Nalan gibi sanatçılar Murat Çekem’in parçalarını albümlerinde kullanmışlardır.

Albüm prodüksiyonlarında da çalışan Çekem ,K. Doğulu, Özgün, Nazan Öncel, Candan Erçetin, Haluk Levent, Işın Karaca, Alex gibi birçok sanatçının albümlerinde vokal yapıp gitar çalmıştır.

Atiye ile Teoman'ın beraber seslendirdikleri ve daha sonra Küçük Sırlar dizisinde de kullanılan "Kal" adlı parçanın söz ve müziğini yazan Çekem çeşitli dizi ve film müzikleri için şarkılar yapmıştır. 2000 yılından bu yana Kenan Doğulu Orkestrasında ve 2010 yılından beri Özlem Tekin orkestrasında gitar çalıp vokal yapan Murat Çekem, her Cuma Mayotte Sahnesi'nde sizlerle.

- 18 yaş sınırı vardır.
- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
- Kapı Açılışı 20:00
- Konser 24:00- Bilet ücretine içki dahildir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT