Murat İlkan & Metin Türkcan Akustik

Tarihler: 19 Ocak 2017 Perşembe ~ 19 Ocak 2017 Perşembe 19 Ocak 2017 22:30

Yer: Beyoğlu Hayal Kahvesi

Ücret: 1. Kategori - 34.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Hayal Kahvesi-Büyük Parmak Kapı Sok. Afrika Han, No:19 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 25 58

Faks: 0212 292 78 37

Web: http://www.hayalkahvesibeyoglu.com

E Posta: info@hayalkahvesibeyoglu.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 19, 2017 ~ Oca 19, 2017
Murat İlkan & Metin Türkcan Akustik sevenleriyle buluşacak.

1993 yılında Murat İlkan ve Metin Türkcan tarafından oluşturulan proje 1994 yılında 2'linin Cherokee adlı bar grubunu kurmasıyla birlikte uzunca bir süreliğine rafa kaldırılmış oldu sonraki dönemde Murat İlkan ülkemizin köklü metal grubu Pentagram'a Metin Türkcan'da hem Pentagram'a hem de yine ülkemizin köklü sanatçısı Şebnem Ferah'ın ekibine dahil oldu.

Bu dönemde her 2'si de bu projelerle birlikte bir çok ses getiren albümlere imzalarını attılar. 2008 yılında Metin Türkcan Metoboy projesini oluşturdu ve grubuyla birçok konser verdi. Yine 2008 yılında Murat İlkan "Murat İlkan Akustik" isimli bir proje oluşturdu ve bir çok şehirde konserler verdi. 2010 yılında Murat İlkan Pentagram grubundan ayrıldı. 2013 yılında Murat İlkan solo projesini oluşturdu ve "Fanus" isimli bir albüm yayınladı ve konserler verdi. 2015 yılında Rock Off festivalinde 2'li tekrar akustik projeyle bir araya geldi , bu konserin ardından "Murat İkan & Metin Türkcan Akustik" projesini yeniden canlandırma kararı aldılar. 

Repertuvarları, daha önce yer aldıkları gruplarda ve kendi solo projelerinde icra ettikleri şarkıların yanı sıra çalmaktan ve söylemekten zevk aldıkları bazı kült olmuş şarkılardan oluşan 2'li, kadrosuna bas gitar'da Alper İlkan'ı ve keman'da Melisa Uzunarslan'ı dahil ederek turneye çıkma ve albüm yapma kararı aldı.

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin” eklenmesi gerekmektedir.

- 18 yaş sınırı vardır.- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileir bilet ücretni iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT