Murat Mermer

Tarihler: 09 Mayıs 2010 Pazar ~ 09 Mayıs 2010 Pazar - Saat: 22:30

Yer: Shaft Blues & Jazz Club

Ücret: 15 TL

Nereden Alınır: Shaft Blues & Jazz Club

Adres: Serasker Cad. Osmancık Sok. No: 13 Kadıköy İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 449 05 90

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 9, 2010 ~ May 9, 2010

Murat Mermer (AKALP) 1975 İstanbul doğumlu. Operacı bir ailede yetişti, ancak klasik müziği çok sevmesine rağmen kariyerini kendi müziğiyle oluşturmayı yeğledi. 18 yaşından itibaren profesyonel olarak kendi müziğini üretiyor. Bestelerini kendisi seslendirmekle birlikte diğer grupların ve solistlerin albümlerinde bazı eserleri mevcut. 2006 yılında ``Mahkûm`` ismindeki ilk albümünü yaptı. Kral TV müzik ödüllerinde yılın en iyi çıkış yapan sanatçısı dalında aday gösterildi. 2008 yılında ``Benden Önce, Senden Sonra`` isimli ikinci albümünü yaptı.

İki albümde toplam 5 şarkıya video klip çekti. Bu video kliplerin bazıları internet ortamında yüz binlerce tıklandı. Müzik tarzının isimlendirilmesinden pek hoşlanmıyor. Bu durumu da ``Yarın, hangi duygularla ne tür bir müzik üreteceğimi bilmiyorum`` sözleriyle açıklamaya çalışıyor. Üçüncü albüm çalışmalarına ise şu sıralarda devam ediyor.
Grubu; Ali Murat Koca (Davul) - Ali Demirel (Elektro Gitar) - Kubilay Ertopçu (Bas Gitar)

Sahne performansında kendi bestelerinin yanı sıra Cem Karaca, Barış Manço, Moğollar, Mavi Işıklar gibi üstatların ve kendisi ile aynı tarzda olan başarılı grup ve kişilerin parçalarından da seslendirmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT