Murat Özel

Tarihler: 09 Mayıs 2012 Çarşamba ~ 09 Mayıs 2012 Çarşamba - Saat: 22:00

Yer: Hayal Bistro

Ücret: 1. Kategori - 23.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Hayal Bistro

Adres: Meşelik Sok. No:8 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 10 48

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 9, 2012 ~ May 9, 2012

10 yılı aşkın bir süredir bir çok grupta ve organizasyonda gitarist-vokalist-baterist olarak görev alan Murat Özel, ilk bestesini 2006 yılında kaydetti. 'Son Kere' adlı bestesi Fanta Stage beste ve yetenek yarışmasında 300'e yakın beste arasından finale kalmayı başardı ve İskender Paydaş, Tarkan Gözübüyük prodüktörlüğünde yeniden aranje edildi. Yeniden aranje edilen bestesinde MaNga ile düet yapıp bir de klip çeken Murat Özel, 26 Haziran - 30 Temmuz arasında gerçekleşen Fanta Gençlik Festivali kapsamında Tarkan ve MaNga ile 16 şehirlik Türkiye turuna layık görüldü.

25 Ekim 1984 tarihinde Balıkesir'in Bandırma ilçesinde doğan Murat Özel, müzik yaşantısına babasının vefatı sonrasında sınavını kazanarak eğitim görmeye başladığı Özel Darüşşafaka Lisesinde başladı. İlk enstrumanı bir klasik gitar olan Murat Özel, çalmaya başladığı ilk 5 sene içerisinde, kendini eğitim almadan geliştirerek sesini daha çok beğendiği elektro gitara geçiş yaptı. Lise hayatında da bir kaç müzik yarışmasında derece eden Murat Özel, aynı zaman zarfı içerisinde sesini kullanmayı da öğrenerek şu anki solistlik kariyerinin temellerini atmış oldu.

Kişisel ve ailevi sebeplerden dolayı Özel Darüşşafaka lisesinden ayrılmak zorunda kalan Murat Özel, liseyi İstanbul'da bir devlet okulunda tamamladı ve Dumlupınar Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümü mezunu olmadan önce kısa bir süre Açık Öğretim macerası yaşadı. Birden fazla enstruman çalmayı bilmenin getirisi ile Fanta Stage 2011 beste ve performans yarışmasında derece edindi ve akabinde video-klip, bir ay sürecek olan Türkiye turu ve popüler rock grubu manga ile düet yapma hakkını kazandı. Alışılmışın dışında vokal tekniği ile medyanın ve müzik sektörünün de ilgisini çekmiş olan Murat Özel, şu sıralar yakaladığı başarıyı albüm ile taçlandırma arifesinde.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketinin billet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.
- Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT