Murat Yılmazyıldırım

Tarihler: 16 Aralık 2011 Cuma ~ 16 Aralık 2011 Cuma - Saat: 21:30

Yer: Live Haymatlos

Ücret: 20.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Live Haymatlos

Adres: İstiklal Cad. Rumeli Han No:48 C Blok Kat: 2 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 243 55 35

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 16, 2011 ~ Ara 16, 2011

1964 İstanbul doğumlu olan Murat Yılmazyıldırım, liseden sonra Kadıköy Devlet Konservatuarı Kontrbas Bölümü'ne girdi. Fakat daha sonra okuldan ayrılıp alaylılar kervanına katıldı. Bu arada değişik enstrümanlara ilgi duydu ve kendi kendine çalmayı öğrendi. 1993 yılında Murat Çelik ile birlikte Düş Sokağı Sakinleri grubunu kurdu. Düş Sokağı Sakinleri olarak 3 albüme imza attı.

Türkiye'nin pek çok yerinde 1000'e yakın konser vererek belki de bir çok grup ve sanatçının ulaşamadığı başarıyı elde etti. Murat Çelik'in müziği bırakma kararından dolayı Murat Yılmazyıldırım müzikal yolculuğuna yalnız başına devam etme kararı aldı.

Bugüne kadar 1000'in üzerinde söz yazıp, beste yapan ve 9 albüme imza atan Murat Yılmazyıldırım, gerek müzik tarzıyla gerekse hayat felsefesiyle hem hayranlarına hem de müzisyenlere yeni ufuklar açtı, bir çok gence yaşamsal esin kaynağı ve model oldu.

Murat Yılmazyıldırım 16 Aralık Cuma gecesi sevenleriyle Haymatlos'ta buluşuyor. Murat Yılmazyıldırım konserinin hemen ardından Sulukule Roman Orkestrası ise gecenin ikinci canlı performansını gerçekleştirecek. Murat Yılmazyıldırım konseri için bilet alanlar herhangi bir ücret ödemeden Sulukule Roman Orkesrtası'nın vereceği konsere de katılabilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT