Music is Fun by Lenovo: Remoov Label Night

Tarihler: 15 Ocak 2011 Cumartesi ~ 15 Ocak 2011 Cumartesi - Saat: 21:30

Yer: Salon İKSV

Ücret: Ayakta 20 TL Öğrenci 15 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Salon İKSV

Adres: Sadi Konuralp Cad. No:5 34433, Şişhane İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 334 07 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 15, 2011 ~ Oca 15, 2011

Music is Fun by Lenovo: REMOOV LABEL NIGHT
15 Ocak 2011 Cumartesi 22.30
Kapı açılışı 21.30

Lenovo’dan tüm müzik severlere yeni yılın ilk sürprizi: LENOVO’DAN MÜZİK SEVERLERE TEK GECEDE 4 KONSER!

“Music is Fun” teması ile İstanbul’daki konser serisine devam eden Lenovo’dan müzikseverlere müthiş bir yeni yıl sürprizi daha!
Lenovo, Brazzaville, Health ve Chromatics gibi konserlerden sonra şimdi de bağımsız İstanbullu elektronik müzik plak şirketi Remoov ve bünyesinde yer alan dört grup ile label gecelerine kaldığı yerden devam ediyor.

15 Ocak Cumartesi günü, “Man With A Plan, She Past Away, Ramadan ve Bon Mod” konserleri ile IKSV-Salon’da müzikseverlerle buluşacak olan Remoov grupları, sergileyecekleri eşsiz performanslarla, müzik severlere dans dolu bir Cumartesi gecesi vaat ediyor.

Lenovo, eğlence ile teknolojiyi buluşturmaya devam ediyor. Özellikle dizüstü bilgisayar teknolojisinde getirdiği yeniliklerle sektördeki konumunu sağlamlaştıran Lenovo, Music is Fun teması ile gerçekleştirdiği konserlere, tek gecede tam 4 farklı grup ile yenilerini ekledi.

Lenovo’dan bağımsız dans müzik kolektifi Remoov ile tam bağımsız eğlence!

Lenovo’nun sponsorluğunda, Ekim ayından itibaren, her ay farklı yabancı müzik gruplarını sahneye çıkaran “Music is Fun by Lenovo” serisinin Ocak ayı konukları, Remoov grupları, 15 Ocak’ta rocktronica ve microhouse ritmleri ile kulaklarınızın pasını silecek.

İki yıllık geçmişe sahip bağımsız dans müzik kolektifi Remoov, label gecelerine kaldığı yerden devam ediyor. Gecede, rocktronica ve micro house ritmlerinin açılışını Remoov’un en yeni grubu Men With A Plan ile yapacak. Hemen ardından yer altı müzik dünyasının en renkli ismi Ramadan, geceye özel hazırlayacağı sıra dışı bir şov ile Salon sahnesini ele geçirecek. Müziklerini 80’ler elektro ve disko soundu üzerine kurgulayan Remoov’un yüksek enerjili grubu Bon Mod ise yeni çıkaracak Idolize Yourself albümünün coşkusunu dinleyicilerle paylaşıyor olacak. Gecenin kapanışını ise sıra dışı performansları ile bir hayli ilgi toplayan She Past Away gerçekleştirecek. Grup, new wave ve elektronika alt yapıda harmanladıkları parçaları ve endüstriyel tarzda sahne görselleriyle, dinleyicilerin yüksek enerjisini beşe katlayacak! Remoov konserlerinden dinlemeye alışık olduğumuz De Rien, Emre Özalp, Mr. Sür ve DJ Doll ise dj setleri ile geceye eşlik edecek.

www.eglenceyesendekatil.com
http://remoovrecords.com



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT