Müziğin Ustaları Jazz Stop`da Bir araya Geliyor

Tarihler: 10 Şubat 2010 Çarşamba ~ 10 Şubat 2010 Çarşamba - Saat: 22:00

Yer: Jazz Stop Beyoğlu

Nereden Alınır: www.jazzstop.com

Adres: Büyükparmakkapı sokak sonu Tel sok. No:5 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 10, 2010 ~ Şub 10, 2010
Müzikseverler 10 Şubat Çarşamba akşamı Beyoğlu Jazz Stop`da Yalçın Akyıldız & Mengü Arslanoğlu eşliğinde notaların en özgür hali ile buluşacak...

Yalçın Akyıldız ile Mengü Arslanoğlu Jazz Stop`da gerçekleştirecekleri performanslarında ikilinin ortak çalışması olan "Rüya" albümünden parçalara yer verecekler. Gidecek Yerim mi Var’ , ‘Aşk-ı Kıyamet’ ve ‘Neyleyim’ gibi Emre Altuğ tarafından seslendirilmiş beş şarkıdan ‘Gidecek Yerim mi Var’ ikilinin ortak bestesi olup diğer besteler Akyıldız’a ait. Akyıldız ve Arslanoğlu bu özel gecede müzik severlere bu şarkıları "sahibinin sesinden" dinletecek.

Yalçın Akyılıdz ve Mengü Arslanoğlu`na müziğin ustaları; trompet & flugelhornda Şenova Ülker, basta İsmail Soyberk, davulda Bülent Ay, klavyede ise Burak Bedikyan`ın eşlik edeceği bu eşsiz performansı kaçırmayın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT