Nail Yavuzoğlu Quartet

Tarihler: 15 Nisan 2009 Çarşamba ~ 15 Nisan 2009 Çarşamba - Saat: 20:00

Yer: Cemal Reşit Rey Konser Salonu

Ücret: 29,50 TL - 19,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve CRR Gişe

Adres: Darülbedayi Cad. Harbiye İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30 - www.crrks.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 15, 2009 ~ Nis 15, 2009

Nail Yavuzoğlu (Piyano)
Şenova Ülker (Trompet)
Nezih Yeşilnil (Kontrbas)
Cem Aksel (davul)

Ülkemizin caz müziği teorisindeki önemli isimlerinden eğitimci, besteci, yazar ve orkestra şefi Dr. Nail Yavuzoğlu piyano sanatçısı olarak özgün beste ve düzenlemelerini çok önemli müzik adamlarıyla birlikte seslendirecek.

Türk müzisyen ve kompozitörlerinin caz ve orkestra müziği içinde yerlerini alabilmeleri için dünya müziğine, geleneksel müziğimize ve kültürel birikimlerimize çağdaş, akademik ve araştırmacı bir gözle bakmaları gerektiğine inanan Yavuzoğlu’nun piyano ve orkestra eserleri mevcut. Bu platformdaki ulusal müziğimize yön vermek ve müziğimizi dünya ile bütünleştirmek Nail Yavuzoğlu ve gurup üyelerinin vizyonunu oluşturmakta.

Altuğ ÖZTUNÇ (İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Öğretim Görevlisi/ Üflemeliler ve Vurmalı Çalgılar Anasanat Dalı Başkanı)

Nazik, Mütevazi bir beyefendi-müzisyen görünümünün yanı sıra, bitmek tükenmek bilmeyen araştırma-geliştirme ve proje gerçekleştirme enerjisine sahiptir Yavuzoğlu. Gerçekleştirmiş olduğu projelere bakınca kendini tümüyle eğitimin ve müziğin evrenselliğine adamış bir insan profili ile karşılaşırsınız. Konservatuarda almış olduğu Türk Müziği eğitimini, Klasik Batı müziği ve caz müziği üzerindeki araştırmaları ile harmanlayan Nail Yavuzoğlu, sahnede evrensel boyutlarda bir sentezle karşımıza çıkmakta.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT