Naim Dilmener ile Eski 45'likler - İptal

Tarihler: 04 Kasım 2014 Salı ~ 04 Kasım 2014 Salı 22:00

Yer: Alt.Pop

Ücret: 1. Kategori - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Tomtom Mah. İstiklal Cad. Acara Sk. No:5/B Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67-68

Web: http://http://www.altnokta.com

E Posta: info@tomtomsokak.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 4, 2014 ~ Kas 4, 2014

Müzik eleştirmeni Naim Dilmener,  Alt.Pop DJ kabininde sizi geçmişten günümüze en güzel ve eğlenceli şarkılarla, Türk Pop Müziği tarihinde heyecanlı bir gezintiye çıkartacak.

İlk yazı denemeleri mizah dergilerinde yayımlanan Dilmener, Sezai Solelli idaresindeki Salata, Oğuz ve Tekin Aral idaresindeki Gırgır ve Fırt dergilerinden sonra, Kandemir Konduk’un kurduğu GÜM (Güldürü Üretim Merkezi) için yazı yazmaya başladı. Burada, Perran Kutman ve Müjdat Gezen’in radyo reklamları ile sahne şovları için kısa metinler yazdı. Daha sonra kısa öyküler de yazmaya başlayan Dilmener'in öykülerden bir kısmı Oluşum ve Sesimiz gibi edebiyat dergilerinde yayınlandı.

Naim Dilmener, 1995 yılında Mavi Radyo’da “Eski Kırkbeşlikler” ve “Bir Espresso, Bir Espresso Daha” adlı iki program yapmaya başladı. Müzik üzerine amatörce sayılacak ilk yazıları, 70’lerin ortasında, Demokrat İzmir ve Bursa Hakimiyet gazetelerinde yayımlandı. 1997 yılında, Gazete Pazar’da ise düzenli olarak müzik üzerine yazmaya başladı. 1998 yılının sonbaharında bu gazeteden ayrılarak Radikal İki’ye geçti ve 2013’ün son aylarına kadar burada kaldı.

1998’de müzik piyasasındaki ‘single-remix-albüm’ formülüne paralel giden iki kitabı Çalıntı tarafından yayınlandı: “Sabrina-The Remixes” ve “İmkansız Aşk Hikayeleri”. Yazarın bu kitaplar dışında, “Bak Bir Varmış Bir Yokmuş/Hafif Türk Pop Tarihi” (İletişim), “Eleştirmenin Günlüğü” (Everest) ve “Hür Doğdum Hür Yaşarım/Ajda Pekkan Kitabı”(Everest) adlı üç kitabı daha bulunmakta. 2001 yılında tutulmaya başlanan bir müzik günlüğü olan “Eleştirmenin Günlüğü”, her bir yılı ayrı olmak üzere e-kitap olarak da yayımlandı.

Günümüzde Milliyet Sanat ve OT’a düzenli olarak yazan Dilmener’in Açık Radyo’daki “Dünya Dönüyor” ve muhtelif yerlerdeki “Eski 45’likler” DJ’liği de devam etmekte.

- 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.
- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT