Nancy Ajram

Tarihler: 27 Haziran 2012 Çarşamba ~ 27 Haziran 2012 Çarşamba Saat: 21:00

Yer: Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi

Ücret: 1. Kategori - 220.00 TL 2. Kategori - 195.00 TL 3. Kategori - 168.00 TL 4. Kategori - 140.00 TL 5. Kategori - 112.00 TL 6. Kategori - 84.00 TL 7. Kate

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi

Adres: Taşkışla Cad. Harbiye Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 86 03

Paylaş:

3 Yorum:

istanbul.net.tr Haz 27, 2012 ~ Haz 27, 2012

Orta Doğu’nun İdolü Türkiye’de

Büyüleyici sesi ve yüksek sahne performansıyla arap dünyasının son yıllardaki en büyük yıldızlarından Nancy Ajram, İstanbul Shopping Fest kutlamaları kapsamında İstanbul’a geliyor.

Beyrut’ta 1983 yılında dünyaya gelen Nancy Ajram müzikle dört yaşında tanıştı. Ajram, sekiz yaşındayken katıldığı UNICEF Çocuklar Şarkı Yarışması’nda ilk ödülünü kazandı. Nancy Ajram’ın müziğe olan tutkusunu keşfeden baba Nabil Ajram bu konuda sanatçıyı her zaman cesaretlendirip destekleyerek, hayallerini gerçekleştirmesinin önünü açtı. Lübnan’ın en iyi müzik otoriteleriyle çalışan sanatçı başarı basamaklarını hızla çıkmaya başladı. Sanatçının çabaları meyvelerini vermeye başladı ve 12 yaşındayken katıldığı “Noujoum Al Mostakbal” (Geleceğin Yıldızları) yarışmasında altın madalya kazandı.

Fas'tan Dubai'ye

Nancy Ajram genç yaşına rağmen olağanüstü müzik yeteneğiyle henüz 18 yaşına gelmeden müzik dünyasının profesyonel isimleri arasına girdi. Ajram’ın 1998 yılında çıkan ilk albümü Mouhtagalak’ı, 2001’de çıkan Shil Oyounak Ani albümü izledi.

Ya Selam!

Nancy Ajram’ın geniş kitlelerin gönlüne taht kurduğu albüm çalışması ise 2003 yılında dinleyicilerle buluşan Ya Selam adını taşıyordu. Artık Nancy Ajram şarkıları milyonların dilinde ve gönlündeydi. Bu albüm aynı zamanda sanatçının Arap dünyasının dışına da açılmasının başlangıcı oldu. Uluslararası kamuoyunda bilinirliği giderek artan Ajram 2005 tarihli Ah w Noss, ve 2006 çıkışlı YaTabtab albümleriyle zirveyi yakaladı.

Doğu Akdeniz'in İncisi

Güncel Arap müziğinin en sevilen seslerinden biri olan Nancy Ajram’ın ülkemizde de çok sayıda dinleyeni bulunuyor. 27 Haziran 2012 tarihinde İstanbul Shopping Fest etkinlikleri kapsamında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde bir konser verecek olan sanatçıyı hayranları sabırsızlıkla bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

İSTANBUL'da konser vermesi çok güzel şarkıları çok güzel video klipleri süper.
Ya bu konseri herhangi bir sponsor aracılıgıyla ücretsiz yapamıyolar mı ya arası olmayanlar nasıl katılacak.
HAYATIMDA DAHA ÖNCE BÖYLE KONSERE GİTMEMİŞTİM GERÇEKTEN HARİKA BİŞİYDİ DİLERİM BİR DAHA TÜRKİYEDE BULUNUR TOPRAGIM NANCY AJRAM I LOVE YOU VERİ NİCE <3<3<3
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT