Nardis`te Bu Hafta

Tarihler: 09 Haziran 2009 Salı ~ 13 Haziran 2009 Cumartesi - Saat: 21:30

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: Giriş: 25 TL, Öğrenci: 15 TL

Nereden Alınır: www.nardisjazz.com

Adres: Kuledibi Sokak No.14 Galata İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 9, 2009 ~ Haz 13, 2009
08 Haziran 2009 P.tesi (21:30-00:30)
Neslihan Akbulut Grup

Neslihan Akbulut (vo), Baki Duyarlar (p), Baran Say (b), Derin Bayhan (d).
Halen İstanbul Avrupa Korosu`nda söylemekte olan Neslihan Akbulut, sahnede şarkı söylemeye Robert Kolej’deki öğrencilik yıllarında yer aldığı müzikaller ve korolarla başladı. Tropik su ekolojisi yüksek lisansı için gittiği Bremen’de kendi grubuyla alternatif rock şarkılarını akustik olarak yorumladı ve Falstaff tiyatrosunda konserler verdi. İstanbul’a döndükten sonra 2006 yılında Nükhet Ruacan’dan caz dersleri almaya başladı. 5. Nardis Jazz Club Genç Caz Vokal Yarışması`nda Nardis Özel Ödülü`nü kazanan şarkıcı, müzik (caz) çalışmalarına Randy Esen, Sibel Köse ve Aydın Esen’le devam etmekte.
Giriş: 25 TL, Öğrenci: 15 TL
09 Haziran 2009 Salı (21:30-00:30)
Standard Quartet

Engin Recepoğulları (ts), Önder Focan (g), Matt Hall (b), Emre Kartarı (d).
Tenor saksofoncu Engin Recepoğulları Ankara’da doğdu. 2003 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Siyasal Bilimler ve Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. Ömür Gidel ile çalıştı. Ricky Ford ile emprovizasyon çalışmaları yaptı. Bu yıl İzmir’den İstanbul’a taşınan sanatçı kısa zamanda çok sevildi. Emre Kartarı ve Matt Hall da birkaç ay evvel New York’tan İstanbul’a taşındılar. Yeni girdikleri çevrede onlar da hem müzisyenlikleri hem de kişilikleri ile sevildiler. Usta Önder Focan bu çok kıymetli müzisyenler ile sadece caz standartlarına yer verecekleri bir repertuar ile bu gece sizlerle.
Giriş: 25 TL, Öğrenci: 15 TL
10 Haziran 2009 Çarşamba (21:30-00:30)
Ania Rybacka

Ania Rybacka (vo), Kürşad Deniz (p), Matt Hall (b), Hami Ünlü (d).
Ania Rybacka 1986 Polonya doğumlu genç bir şarkıcı. İlk kez adını bu yıl Nardis Genç Caz Vokal Yarışmasında gösterdiği başarı ile duyurdu. 6 yaşında başladığı piyano dersleri ile müziğe başlayan sanatçı klasik vokal dersleri aldı. Varşova Üniversitesi Sosyal Psikoloji Bölümünde okuyor. Bu yıl burslu geldiği İstanbul’da eğitimine devam ediyor. Bu genç ve çok yetenekli Polonyalı vokali dinleyin deriz.
Giriş: 25 TL, Öğrenci: 15 TL
11 Haziran 2009 Perşembe (21:30-00:30)
Nilüfer Verdi Quartet

Meriç Demirkol (as), Nilüfer Verdi (p), Kağan Yıldız (b), Cem Aksel (d).
Piyanist Nilüfer Verdi ABD`de New School`da Jack Reily, Berklee School Of Music`de Ray Santisi ile çalıştı. Yurtiçinde ve yurtdışında çeşitli kulüplerde ve konserlerde, festivallerde yer aldı. İlk albümü 1998 yılında piyasaya çıkan Mana’dan sonra ikinci albümü İzhar A.K. müzik etiketiyle müzikseverlerle buluştu. Bu gece her iki albümden parçalarla hem de bazı standartlardan oluşan bir repertuarla sizlerle olacak.
Giriş: 25 TL, Öğrenci: 15 TL
12 Haziran 2009 Cuma (22:30-01:30)
Esin Gündüz Quartet

Esin Gündüz (vo), Kürşad Deniz (p), Ahmet Türkmenoğlu (b), Derin Bayhan (d).
Esin Gündüz caz ve emprovizasyona dayalı müzikler söyleyen bir şarkıcı. MU Jazz Ensemble`ın solisti olarak Temmuz`da İsviçre`nin Montreux ve Fransa`nin San Juan Caz Festivallerinde, besteci olarak Italya Pavia`daki SoundSCAPE isimli festival-workshop`ta yer alacak. Masteri süresince Huntington ve Charleston WV`da çeşitli konserlerde, Mountain State`in televizyon çekimlerinde yer aldı. Kendisi aslında çeşitli gruplar için yazan bir çağdaş müzik bestecisi. Şimdiye dek eserleri SCI MU konserlerinde ve İstanbul Fransız Kültür Merkezi`nde çalındı, SCI adına çıkarılan 3 CD`de yer aldı.
Giriş: 25 YTL
13 Haziran 2009 C.tesi (22:30-01:30)
Yahya Dai Quartet

Yahya Dai (ts, EWI), Ercüment Orkut (p), Eylem Pelit (b), Ediz Hafızoğlu (d).
Ankara doğumlu Yahya Dai’nin 1974 yılında Soprano blokflüt ile başlayan müzik hayati 1981’de alto saksofon ve ilerleyen yıllarda tenor saksofon, soprano saksofon, bariton saksofon, yan flüt ve EWI (elektrik nefesli enstrüman) ile devam etti. Ankara’da uzun bir dönem Tuna Ötenel ile birlikte çalışan Yahya Dai, İstanbul’a yerleştikten sonra yerli, yabancı pek çok grupla sahne aldı, albüm kayıtlarında çaldı. Bu gece Coltrane, Brecker ve Erskine bestelerinden oluşan bir seçki ile sizlerle olacaklar.
Giriş: 25 YTL












istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT