Natacha Atlas & The Mazeeka Ensemble

Tarihler: 09 Ocak 2009 Cuma ~ 10 Ocak 2009 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta 35 YTL Öğrenci 25 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Babylon Gişe

Adres: Şehbender Sok. No:3 Asmalımescit - Tünel Beyoğlu Adalar İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68 - www.babylon.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 9, 2009 ~ Oca 10, 2009
Nokia Nseries ile Müziği Keşfet
Natacha Atlas & The Mazeeka Ensemble
Londra / Kahire
09 Ocak 2009 Cuma / 23:00
10 Ocak 2009 Cumartesi / 21:00

"Hayranları ve eleştirmenler tarafından coşkuyla karşılanan yepyeni cover albümü "Ana Hina" için çıktığı dünya turnesi kapsamında albümde de kendisine eşlik eden "The Mazeeka Ensemble" ekibiyle sahne alacak olan Natacha Atlas, Babylon sahnesinde bir masal atmosferi yaratacak. Hem bir Avrupa`lı hem de bir Arap olmayı başarabilmiş multikültürel altyapısıyla İngiliz alternatif sahnesinin göz alıcı isimlerinden biri olan sanatçı Arap ve Kuzey Afrika ezgilerini elektronik tınılarla buluşturmada yıllardır ustalığını konuşturuyor. Fransızca, İspanyolca, Arapça ve İngilizce`yi anadili gibi konuşabilen Atlas, oryantal dansın inceliklerini daha çok küçükken keşfetti ve bugünkü müthiş sahne performansının temellerini o zamanlar attı. Loca!, Jah Wobble ve en önemlisi Transglobal Underground projelerinde önemli rol oynadı ve Mercury ödüllerinde adından söz ettirdi. Bugüne kadar Glastonbury, WOMAD, Reading ve Phoenix gibi önemli organizasyonlarda sahne aldı. WOMAD ve dolayısıyla Peter Gabriel ile olan çalışmaları listelerde fırtına gibi esti. Natacha bu projesiyle İngiliz Top of the Pops programında arapça şarkı söyleyen ilk vokalist oldu. Solo albümü Diaspora ile ününü tüm dünyaya yaydı. Natacha`nın iki gece boyunca doğu ve batı klasiklerini kendi tarzıyla yorumlayacağı konserleri kaçırılmamalı."
http://www.myspace.com/natachaatlas

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT