Nedim Nalbantoğlu Trio

Tarihler: 07 Mayıs 2013 Salı ~ 07 Mayıs 2013 Salı 21:30

Yer: Alt.

Ücret: Tam 17.50 TL, Öğrenci 12.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: Tomtom Mah. İstiklal Cad. Acara Sk. No:5/B Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67-68

Web: http://http://www.altnokta.com

E Posta: info@tomtomsokak.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 7, 2013 ~ May 7, 2013

Dünyanın önde gelen keman virtüözlerinden biri Nedim Nalbantoğlu. 1966 yılında Kırklareli’nde dünyaya gelen Nalbantoğlu, 12 yaşında Mimar Sinan Devlet Konservatuarına birincilikle girdi. Ardından Paris’te Ecole Normale de Musique’e kaydoldu. Bu dönemde Rus kemancı Tatyana Affanasiyev, Dugny Devi Arlih ve Bruno Lhuissiev gibi ünlü müzisyenlerle iki yıl çalıştı. Paris’te bulunduğu yıllarda Ris Organis Müzik Okulu'nda dünya müzikleri üzerine keman eğitimi verdi. Sonra davet edildiği Fransa Devlet Jazz Orkestrasında üç yıl birinci keman olarak görev yapan Nalbantoğlu, bu dönemde Jhonny Griffin, Tooths Thielemans gibi sanatçılarla sayısız konserler verdi.

Fransa’da kemanı konuşturan adam olarak tanınan Nalbantoğlu, dünyanın en büyük kemancılarından sayılan Yehudi Mehunin’in Sorbonne Üniversitesi’nde düzenlenen 80. yaş gününde çaldı, Fransa’da Popüler ve Geleneksel Sanatlar Müzesinde vermiş olduğu konserle bir Türk müzisyeni olarak müze tarihine kaydedildi. 2003 yılında Londra'da Queenn Elizabeth Konser Salonu'na özel olarak davet edilerek bir konser verdi. Fransa, Almanya, Martinik, İsveç, Estonya, Belçika, Portekiz, İspanya, Japonya, İtalya ve Fas gibi birçok ülkede TV programlarına davet edilen ve konserler veren Nalbantoğlu, çeşitli ülkelerde 25'in üzerinde albüm çalışmasında bulundu. Sanatçının iki albüm çalışması bulunuyor.  

Nedim Nalbantoğlu: keman
İzzet Kızıl: perküsyon 
Doğan Uğurlu: gitar 
Baran Say: kontrbas 

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketinin billet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.
- Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT