Neodiscotheque powered by Ford / The Stills

Tarihler: 18 Kasım 2006 Cumartesi ~ 18 Kasım 2006 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Studio Live

Ücret: 25 YTL - Kapıda: 30 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Studio Live

Adres: Sakızağacı Cad. Büyük Bayram Sokak No:1 Kat:3 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 00 30 (Studio Live)

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 18, 2006 ~ Kas 18, 2006

NEO-DISCOTHEQUE POWERED BY FORD PRESENTS "THE STILLS"
18 Kasım Cumartesi Saat 22:00

www.thestills.net
Geçtiğimiz sezon Ladytron, Bravery, Echo & The Bunnymen, Chumbawamba, Luke Haines, White Rose Movement gibi isimleri ülkmizde konuk eden Neo-Discotheque bu sezonki organizasyonlar zincirine yine kendi çizgisine sadık kalarak başlıyor.

2006 - 2007 sezonunun ilk konuğu Kanadalı indie-rock topluluğu The Stills. 18 Kasım Cumartesi gecesi Ford sponsorlugunda Studio-Live`de sahne alacak gruba İstanbul`un sevilen indie cover grubu Suitcase eşlik edecek. Konser öncesi ve sonrası ise kabinde Neodiscotheque DJ`lerinden Ahmet Musluoğlu`nun electro-rock, indie rock, post-punk parçalardan oluşan seti ile özlenilen Neo-discotheque gecelerinden biri yaşanacak.

2000 yılında Montreal`de çocukluk arkadaşı olan dört genç tarafından kurulan The Stills, soundu ile 80`li ve 90`lı yıllarda aşina olduğumuz post-punk ve inide stillerinden etkilendiğini ve dönemin dehalarından Joy Division, Echo & the Bunnymen, The Smiths gibi gruplara olan hayranlılarını saklayamayan bir çizgiye sahip. Melodik, karizmatik, temiz, romantik bir rock sounduna sahip olan The Stills`i, 2000`li yıllara geldiğimizde sayıları çığ gibi artan yeni modern rock grupları arasında özgün kılan yanı ise, bir hit grubu olmaktan çok, dinlerken şarkı geçmek istemeyeceğiniz bir albüm grubu olması. Her ne kadar albüm bazında dinlenmesi tavsiye edilse de, Still in Love Song, Changes Are No Good, Baby Blues gibi parçaları grup ile ilk flört açısından oldukça başarılı. Özellikle çıkış parçaları olan Still in Love Song`un Amerika kıtasından sonra gerek Avrupa`da gerekse de ülkemizde alternatif/inde radyo ve klüp DJ`lerinin favori hitlerinden olduğunu da hatırlatmakta fayda var.

Ülkemize de yeni albümlerinin tanıtımı amacıyla konuk olan grup, her iki albümünden de seslendireceği parçalar ile indie sevenlere özgün bir performans izlame şansı sağlayacak.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT