Neşeli Günler Kumpanyası

Tarihler: 06 Mayıs 2010 Perşembe ~ 06 Mayıs 2010 Perşembe - Saat: 20:00

Yer: Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi

Ücret: Ücretsizdir.

Adres: Orhanlı 34956 Tuzla İstanbul Tuzla İstanbul

Telefon: 0216 483 90 00 - 483 90 26

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 6, 2010 ~ May 6, 2010

Neşeli Günler Kumpanyası 5. yılında 6 Mayıs Perşembe akşamı SGM’de

1970`lerin Türkçe Sözlü Hafif Batı Müziği eserlerini seslendiren Neşeli Günler Kumpanyası Müzikus`un en köklü projesi. 4 vokal, 6 orkestra elemanından oluşan Kumpanya, 2005 yılında başladığı müzik hayatında bu sene 5. yılını kutluyor. Tüm dünyada sosyal adaletsizliğin ve çevresel yıkımların artmasına karşı ortaya çıkan çiçek çocukların sevgi, dostluk ve barış söylemini şarkılara döktüğü 70’li yılları, o dönemlerin parçalarıyla anmak ve bugüne taşımak amacıyla biraraya gelen Kumpanya, 70’lerin pop müziğini orijinal ruhuna sadık kalarak icra ediyor. Neşeli Günler Kumpanyası`nın repertuvarında Ajda Pekkan`dan Barış Manço`ya, Cici Kızlar`dan Beyaz Kelebekler`e kadar pek çok sanatçının eserleri bulunuyor. Ayrıca Kumpanya geçtiğimiz senelerde, repertuvarındaki şarkıların bir bölümünden oluşan bir de 45`lik yayınladı.

Kurulduğundan bu yana, Cemal Reşit Rey Konser Salonu, Sultanahmet Meydanı, Kanyon Alışveriş Merkezi, Koç Üniversitesi, Sabancı Holding, Ege Üniversitesi gibi yerlerde çeşitli konserler veren Kumpanya, 5. yılını 6 Mayıs Perşembe akşamı SGM’de vereceği, eski ve yeni Kumpanya üyelerinin biraraya geleceği muhteşem bir konserle kutlayacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT