Neşet Ruacan & Sezgi Olgaç

Tarihler: 20 Eylül 2008 Cumartesi ~ 20 Eylül 2008 Cumartesi - Saat: 22:30

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: Giriş: 25 YTL

Nereden Alınır: Nardis Jazz Club

Adres: Kuledibi Sok. No: 14, Galata, Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 20, 2008 ~ Eyl 20, 2008
Neşet Ruacan & Sezgi Olgaç
Neşet Ruacan (gitar), Sezgi Olgaç (vokal), Caner Kaptan (bas), Ferit Odman (davul)

Neşet Ruacan İstanbul`da doğdu. 10 yaşında klasik gitar ile müziğe başladı. İlk gitar dersini Rıza Başikoğlu`ndan aldı. Daha sonra Dr.Metin Bulut ile caz gitarı çalıştı. 1963 yılında Vahşi Kediler Grubu ile pop müziği çaldı. İktisat Fakültesini terk ederek profesyonel müzisyenliği seçti.
Şerif Yüzbaşıoğlu Orkestrası onun profesyonel müziğe girişinde en önemli etken oldu. Daha sonra Erol Büyükburç, Süheyl Denizci, Yalçın Ateş Orkestralarında yer aldı. Daha sonra sırasıyla İngiltere`de Leeds College of Music ve Amerika`da Berklee College of Music, Brooklyn School of Music, Julliard School of Music gibi çeşitli kurslara devam etti. Ernest Wiehe, Alex Ulanowski, Jerry Bergonzi ile özel olarak çalıştı. Türkiye`ye dönünce TRT Hafif Müzik ve Caz Orkestrası`na katıldı. Halen şef olarak çalışıyor ve konserler veriyor.
Sezgi Olgaç, Nardis Caz Vokal Yarışması’nın hem başarılı hem de ödüllü gençlerinden. Haftayı keyifli bitirmek isteyenlere.
Giriş: 25 YTL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT