Nev & Gökçe

Tarihler: 12 Aralık 2007 Çarşamba ~ 14 Aralık 2007 Cuma - Saat: 22:00

Yer: Balans Performance & Music Hall

Ücret: 30 YTL.

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Balans

Adres: İstiklal Cad. Balo Sok. No: 22 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 70 20 - www.balansmusichall.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 12, 2007 ~ Ara 14, 2007
Nev & Gökçe
14 Aralık Cuma Saat 22:00

Nev: Gökçe’nin hemen ardından Balans sahnesi, aynı gece bu kez Türk rock müziğinin farklı vokallerinden Nev’i ağırlayacak.Üçüncü stüdyo albümü “Işığım ve Gölgem”i geçtiğimiz ay yayınlayan Nev cephesinden de güzel haberler var. Kendine özgü vokal tekniği ve yenilikçi tavrı ile Türk Rock müziğinde farklı bir yer edinen Nev, bu aralar müzikseverlerden tam not alan yeni albümünün başarısının tadını çıkarmakla meşgul. 80’lerin naif ve lirik anlayışını 2000’lerin sound’uyla birleştiren müzisyen, her zamanki samimi tavrıyla; hikâyelerini şarkıları aracılığıyla anlatmaya devam ediyor.

Gökçe: Şarkılarında darbuka, keman, trompet, saksafon gibi enstrümanları kullanarak Türkçe rock``a yeni bir pencere açan Gökçe, Balans’ta 3.kez sevenleriyle buluşuyor. İlk albümü Böğürtlenli Reçel’le iyi bir çıkış yakalayan genç müzisyen, konserinde kendi şarkılarının yanı sıra MFÖ’den Sezen Aksu’ya, Pink’ten Garbage’a kadar bir çok sanatçı ve grubun şarkılarını da kendi tarzıyla yorumlayacak. Müzisyen bir aileden gelen ve aynı zamanda iyi bir davulcu olan Gökçe, ilk albümü Böğürtlenli Reçel’i Duman grubunun davulcusu Alen Konakoğlu prodüktörlüğünde kaydetti. Üniversite yıllarından bu yana çeşitli gruplarda vokal yapan ve davul çalan Gökçe, bir yandan da İlke Devrim Duman``la kurduğu, sadece iki davuldan oluşan performans projeleri D-she``nin çalışmalarını sürdürüyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT