New Years Eve 2009 @Studio Live Complex

Tarihler: 31 Aralık 2008 Çarşamba ~ 31 Aralık 2008 Çarşamba - Saat: 21:00

Yer: Studio Live Complex

Ücret: 23,00 YTL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Studio Live

Adres: Atıf Yılmaz Cad. No:17/A Beyoğlu 34535 İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 77 12 - www.studiolive.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 31, 2008 ~ Ara 31, 2008
Studio Live Elektronik müzik tutkunlarina , Türkiye’nin kendi tarzlarinda en basarili dj’leri ile yeni yılın ilk ışıklarına kadar temposu giderek yuksecelek bir gece sunuyor !
Studio Live`in yeni salonu The Complex`te gercekleşecek olan yılbaşı gecesinde 7Erhan, Cwatt, Garen, Nadr, Ortan ve Gadjo Dilo`nun setleri ile 2008`den 2009`a uzanan keyifli bir elektronik muzik yolculugu sizleri bekliyor !
Dj 7Erhan / www.myspace.com/dj7erhan: Erhan Çorumluoğlu aka 7-Erhan, 1994-1995 lise yıllarında kendi düzenlediği ev partilerinde dj`liğe ilk adımını attı.1997 senesinde efsanevi kulüp 19&20`de ışık jokey`i olarak çalışmaya başladı, kısa bir süre içersinde 19&20`nin ilk kulübü olan Kulüp 14`de resident dj olarak pikapların başına geçti. Bu çalışması 2001 yılının sonuna kadar devam etti. Daha sonra serbest çalışmaya başlayan ders niteliğindeki kusursuz mix tekniği ve tutarlı tarzı ile İstanbul elektronik müzik sahnesinin en aranan dj`leri arasına girdi. Electronica Festival, Global Gathering gibi festivallerde ve zamanının en popüler gece kulüplerinde performans sergiledi. Aynı zamandada sürekli performans gösterdiği Bulgaristan`ın Varna şehrindede büyük bi hayran kitlesine sahip.Setlerinde deep house, house, tech house ve techno sound`larına yer veren 7-Erhan, şu sıra İstanbul`un en iyi elektronik müzik külüplerinden biri sayılan DIRTY`nin resident dj`liği üstlenmiş durumda. Aynı zamandada İstanbul`un en çok dinlenilen elektronik müzik radyosu olan, Energy FG 102 şimdiki adı ile FG 93.7 (www.futuregeneration.net) olan radyonun ilk yıllarından beri FG Sound System kapsamı altında her çarşamba 00:00-02:00 arası dj setleri yayınlanmaktadır. Bir çok yabancı dj`le aynı sahneyi paylaştı; Justin Robertson, Stefan Grieder, Jazzanova, Kenny Larkin, Saeed & Palash, Etienne De Crecy, X-Press 2, Hydrogen Rockers, Seb Fontaine, Meat Katie, Kenny Hawkes, Jay Massive, Judge Jules, Tommy Boy, Pako & Frederik, Kevin Yost, Swayzak Sound System, Electrixx, Freestyleman a.k.a Sasse, Phonique, Sex In Dallas, Punkrok, Extrawelt, Joris Voorn, Tocadisco, Boys Noize, Eddie Halliwell., Anja Schneider, Nathan Fake, Zombie Nation, Brodinski...
Cwatt / www.myspace.com/ctolga: 1992 senesinde Hiphop müzik üzerine yoğunlaşarak başladığı dj`lik yaşamında 90`li senelerin ortalarına kadar bu tarzı çaldı. Daha sonraları elektronik müzikteki etkileşimler ilgisini çekti ve bu sırada dinleme fırsatı bulduğu Jeff Mills Derrick May Kevin Sunderson gibi dj ve prodüktörlerden etkilenerek elektronik müzik üzerine yoğunlaşan Cwatt Techno ve türevlerini çalmaya karar verdi. 1997 senesinde dünyaca ünlü İstanbul Club 20 de Resident dj olarak çalmaya başladı ve 3 Turntable ile gerçekleştirdiği hızlı ve agresif mix tekniğinin yanı sıra Detroit klasikleri ile Funky Techno ve Up Tribal parçalar kullandığı setleriyle kısa zaman geniş bir dinleyici kitlesine ulaştı. 1999 senesinde 104.3 Radio Cool Dance Planet ekibine katılan Cwatt yine aynı sene Bağdat Caddesinde İstanbulun ilk preclubı Loop music club`ı açtı. Cwatt daha sonralarındada yurticinde ve yurtdısında bir çok club ve festivalde sahne aldı. 2002 senesinde bir dj arkadasi ile baslattıgı Technodays oluşumu ile Techno müzigin ülkemizde oldukça ön plana çıkmasını sağladı. Deetron Hardcell Mark Williams - Dj Misjah – Cave - Robert Natus - Paul Mac – Pedro Delgardo Balthazar gibi dunyaca unlu produktorleri agırlayan Technodays`in resident dj`liğini ve koordinatörlüğünü üstlendi. Diger yandan Tood Terry Stacey Pullen %100 Isis Cess Ozgur Can Len Faki Green Velvet Adam F Colin Dale gibi isimlerle ayni sahneyi paylasti. 2006 senesinde Isvec Stockholm`e yerlesen Cwatt dj`lik ve produksiyon calismalarina burada devam etmektedir.
Uyarılar:
18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
- Kapı Açılış 21:00
- Organizatör bilet fiyatlarını değiştirme hakkını saklı tutar.
- Bayanlar için ücretsiz giriş gece 00:00’a kadar geçerlidir !
- Bilete bir içki dahildir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT