NEW YEAR’S EVE Bu Sene yine Gar’dayız…

Tarihler: 31 Aralık 2009 Perşembe ~ 31 Aralık 2009 Perşembe - Saat: 22:00

Yer: Sirkeci Tren Garı

Ücret: Premium Bilet: 75,00 TL, Stand: 525,00 TL

Nereden Alınır: www.biletix.com

Adres: Sirkeci Tren Garı Sirkeci İstanbul Sirkeci İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 31, 2009 ~ Ara 31, 2009

Gizemli mimarisiyle Sirkeci Tren Garı, yeni yılda eşi benzeri olmayan bir yılbaşı partisine ev sahipliği yapıyor. Tarihi dokusu, bozulmadan hazırlanacak dekorasyonuyla, geçen sene Haydarpaşa Tren Gar’ında gerçekleşen parti, bu sene Sirkeci Tren Gar’ına taşınıyor.

Herkesin hafızasına kazınacak bu özel gecenin ev sahibi ve aynı zamanda DJ’i Türkiye eğlence hayatının duayenlerinden, Büyükadaki white partilerin, W Lounge daki hafta sonu özel partilerinin yaratıcısı Cüneyt Kurt olacak. Davetliler, Cünety Kurt’un birbirinden eğlenceli yerli, yabancı mixleri ile 2010’a merhaba diyecekler.

Perküsyon ve trompet performanslarıyla renklenecek gece, Türkiye’nin en sevilen radyo programcısı Geveze’nin, gece boyunca sergileyeceği şovlarla unutulmazlar arasına girecek.

Özel Teknelerle Ulaşım… Saat 22:00’da kapılarını açacak olan geceye, davetliler Anadolu yakasından kalkacak özel teknelerle de ulaşabilecekler. Sınırlı sayıdaki biletler için acele edin.

Premium bilete 2 deluxe içki dahildir. Stand bileti 6 kişiliktir ve bilete 1 şişe votka & viski+ enerji içecekleri + crudite dahildir. Kapı Açılış: 22.00 Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. Etkinlik alanında, üstü kapalı, ısıtmalı, sigara içilebilen alan bulunmaktadır. Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinliğe almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT