New York Gypsy All Stars

New York Gypsy All Stars

Tarihler: 19 Nisan 2016 Salı ~ 19 Nisan 2016 Salı 20:30

Yer: Moda Sahnesi

Adres: Caferağa Mah., Halil Etham Sok No:37 Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 330 5801

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 19, 2016 ~ Nis 19, 2016

Modern balkan müziğinin Amerika’da ve dünyadaki en önemli, yenilikçi temsilcileri arasında olan New York Gypsy All Stars İstanbul’da.

New York Gypsy All Stars, ikinci albümlerinin tanıtım konseri için Avrupa, Türkiye, ABD, Umman, Priştine’de konserler verecek.

New York Gypsy All Stars 19 Nisan’da da İstanbul’da, 21 Nisan’da Uluslararası Ankara Müzik Festivali kapsamında Ankara’da dinleyicisi karşısına çıkacak. New York Gypsy All Stars`ın her bir üyesi kendi ülkelerinin çağdaş müzik ortamlarında yetişen ama Amerika`da Julliard, Berklee gibi dünyanın en iyi caz ve klasik müzik okullarında eğitim gören müzisyenlerden oluşuyor. Funk, caz ve Anadolu ezgilerini Balkan tınıları ile çok iyi harmanlamış ve sahne performanslarıyla adından çokça bahsedilmiş bir topluluk olan New York Gypsy All Stars, Al Di Meola’dan Zülfü Livaneli’ye, Hüsnü Şenlendirici’ye birçok sanatçıyla ortak projeler yapmıştır.

Anadolu ve Balkan motiflerini salsa ritimlerinden Hint dansları vurgularına, modern elektronik alt yapılara uzanan bir yelpazede sunan grup ikinci albümleri ‘Dromomania’yı 2015 Aralık’ında çıkardı.

Grup Üyeleri:

İsmail Lumanovski clarinet
Tamer Pınarbaşı kanun
Panagiotis Andreou bas
Engin Kaan Günaydın batari
Manu Koch klavye

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT