Newcomers Fest Opening / Curated by Radyo Esen

Tarihler: 27 Mart 2012 Salı ~ 27 Mart 2012 Salı - Saat: 20:30

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta - 77.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Babylon

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel Asmalımescit Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 27, 2012 ~ Mar 27, 2012

Neyse

Birbirlerine bıraktıkları hareket alanlarından, söz hakkına kadar ekip ruhu taşıyan ve hayatı paylaşan üç yakın arkadaştan oluşan yepyeni ve gerçek bir topluluk “Neyse”... Tavizsiz sertliklerin içine monte edilmiş kibar melodileriyle sadece insana güven veren sağlam bir sound topluluğu değil, aynı zamanda ciddiye alınması gereken bir söz-beste topluluğu.

Duvar kadar sağlam olan bir sound’a içinde ihtiras taşımayan; adaletsizliğe, eşitsizliğe karşı duyulan bir hırs eşlik ediyor. Samimiyet ve sorumluluk duygusunun öne çıktığı şarkılarında insanın kozmos içindeki önemi ve önemsizliğini, modern hayatın yanılsama ve gerçekliğini bir arada ve samimiyetle yüzümüze çarpan sözleri, gözümüze kulağımıza sokmadan dillendiren somut önerileri var; yan çizmeden, teğet geçmeden, ima etmeden, sağ eliyle sol kulağını göstermeden.... Tam da bu nedenlerden ötürü gönül rahatlığıyla içeri davet edeceğiniz bir topluluk olan Neyse 27 Mart gecesi, Newcomers Fest kapsamında Babylon'da...

Deniz Ünlü: davul, geri vokal
Melih Balta: gitar, geri vokal
Selim Kırılmaz: vokal, bas gitar

Farfara

Şimdiye kadar Babylon ve Nublu gibi mekânlarda performans gösteren Farfara, Tolga Böyük ve Etkin Çekin’den oluşuyor. Farfara’nın tarzı dünyaya ait birçok sesin karışımından oluşuyor. Krautrock ile Wave türleri arasında gidip gelen müzikleriyle Farfara, bağımsız müziğin en öne çıkan temsilcilerinden.

Solardip

2010 baharında yayınladıkları ‘DiplyInLove’ ile çok daha büyük bir dinleyici kitlesine ulaşan solardip, aynı yıl içinde Bulgaristan’ın en büyük müzik festivali Spirit of Burgas’da The Prodigy, UNKLE, Everlast, Grandmaster Flash ve DJ Shadow gibi isimlerle ana sahneyi paylaştı.French electro, indie ve nu-disco etkileri taşıyan müzikleri ile türünün Türkiye’deki tek temsilcisi solardip, ilk albümleri Future Now’ı Şubat başında piyasaya sürdü.

20.30 - Kapı Açılış
20:30 – 21:00 Warm Up: Radyo Eksen Sessions
21:00 – 21:50 Farfara
22:00 – 23:00 Solardip
23:15 – 00:15 Neyse
00:15 After Party: Radyo Eksen Sessions

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Babylon uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT