Night Walker Geceleri Başlıyor

Tarihler: 12 Şubat 2010 Cuma ~ 12 Şubat 2010 Cuma - Saat: 22:00

Yer: Hayal Kahvesi Bistro

Ücret: 25 TL (1 adet yerli içki dahil)

Nereden Alınır: www.myspace.com/fattish, www.hayalkahvesibistro.com,

Adres: Meşelik Sokak No:8 Taksim (Ayia Triada Kilisesi karşısı / eski Dulcinea) Adalar İstanbul

Telefon: 0212 2456313

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 12, 2010 ~ Şub 12, 2010
NIGHT WALKER (Vol.1) / GOODOUBETS & FATTISH
Butik bir eğlence anlayışı ile seçkin bir kitleye hitap edecek NIGHT WALKER gecelerinin yaratıcıları, yıllardır gece hayatında önemli projelere imza atmış olan Eda Akman ve İlkay Türk. Belli zaman aralıklarıyla çeşitli mekanlarda gerçekleşecek partilerde, dj ve live performanslara yer verilecek. İlk parti 12 Şubat Cuma gecesi Hayal Kahvesi Bistro`da. Gecenin müzikleri ise; GOODOUBETS ve FATTISH’den..

FATTISH:
1996 yılınnda elektronik müzikle tanışan Emrah Arslan 1997 yılında Kobrıs`ta amatör olarak djliğe başladı ve bu deneyimden sonra 2000 yılında Orange Club profosyonelliğe ilk adımı oldu. Ardından Godet, Cantina, Smoke, Urban Bug Lounge, Juke Box, Republic, Indigo, The Hall gibi mekanlarda ve Istanbul dışında da bircok mekanda performans gösterdi ve dünyaca ünlü djlerle aynı kabini paylaştı. 2006 yılında Dinamo Fm ailesine katılarak her cumartesi 15.00-16.00 saatleri arasında House Side Of The Moon adinı verdiği programı yapmaya başladi. Fattish, genelde setlerinde deep, techy, funky, jazzy house`un çesitli örneklerine yer veriyor.

GOODOUBETS:
GOODOUBETS Nisan 2009 da Giray Sepin ve Timuçin Coşkun tarafından kuruldu. Eğlenmek için çıktıklarında dans etmekten keyif aldıkları müziği paylaşmayı amaç edinen GOODOUBETS, kurulduğu günden bu yana İstanbul`un önemli mekanlarında çeşitli performanslar gerçekleştirdi. Funk, disco, 90`lar ve yeni dans melodilerini bir araya getirdikleri en eğlenceli setlerinden biriyle 12 Şubat Cuma akşamı Hayal Bistroda olacaklar. Onlara disco soslu house parçalarıyla FATTISH eşlik edecek..

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT