Nightmares on Wax @ XJazz Istanbul

Tarihler: 11 Nisan 2016 Pazartesi ~ 11 Nisan 2016 Pazartesi 14 Nisan 2016 21:30

Yer: Babylon Bomonti

Ücret: Sınırlı Sayıda Avantajlı Dönem 44.50 TL - -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Tarihi Bomonti Bira Fabrikası, Birahane Sokak, Bomonti Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 11, 2016 ~ Nis 11, 2016
Kabak & Lin Records tarafından, Goethe-Institut İstanbul desteğiyle düzenlenen XJAZZ Festival, İstanbul ve Berlin müzik dünyası arasında düzenli olarak gerçekleşecek olan fikir alışverişlerinin başlangıcını temsil ediyor. Bununla birlikte Türkiye, Berlin'de düzenlenecek XJAZZ Festivali için ortak ülke statüsünde olacak. Aralık ayında düzenlenen tanıtım etkinliğine gösterilen ilgi, Nisan ayında İstanbul'un en önemli konser mekanlarının katılımıyla birlikte yeni bir caz festivaline dönüşüyor.

Her iki şehirden birçok sanatçının hali hazırda yakın ilişki içerisinde olması sebebiyle program içerisinde yer alacak sanatçıların belirlenmesi pek de zor olmadı ve ortaya, Ah Kosmos! ft. Soyut Boyut, Barış Demirel, Berlin x Istanbul Ensemble, Christian Prommer & Kelvin Sholar, Ediz Hafızoğlu "Nazdrave" ft. Elif Çağlar Muslu, Erkan Oğur "Telvin", Grandbrothers, Jazzanova Live ft. Paul Randolph, Komfortrauschen, Konstrukt, Korhan Erel, LAHZA, MadenÖktemErsönmez, Martin Kohlstedt, Meute, MUTUMUT, Nene, Nightmares on Wax, Okcomposer, Olivia Trummer, Richard Dorfmeister, Rodriguez JR. Live, Sarp Maden 5, Selen Gülün, Shalosh ve Stefano Noferini'den oluşan bir program çıktı.

Berlin, son birkaç senedir uluslararası alanda oldukça güçlü etkileşimler yaşıyor ve bu sebeple, XJAZZ'in caz müziğine dairgüncel yaklaşımı elektronik doğaçlama ve yeni klasik müzik gibi alanları da kapsama alanına alıyor.

Nightmares on Wax
İngiliz DJ ve Elektronik müzik bestecisi George Evelyn yani Nightmares on Wax, ilk albümü olan "A Word of Science: The First and Final Chapter"ı 1991 yılında yayımladı.  Son yedi yıldır İbiza'da bir çiftlikte yaşamını sürdüren Evelyn, müziğini yenilemeye ve geliştirmeye durmaksızın devam ediyor.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Kapı Açılış: 20:30- Konser: 21:30- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Seyirci Babylon'da yapılan genel ses ve görüntü kayıt çalışmaları dahilinde kendi ses ve görüntüsünün kayıt altına alınmasına izin verir ve Babylon ya da ilgili konser organizatörünün bu kayıtları serbestçe kullanma yetkisi olduğunu kabul eder.- İçerideki ses seviyesi uzun süreli maruz kalındığında geçici duyma kaybına sebep olabilir.- İçerideki ışık düzeni geçici göz rahatsızlıklarına ve epileptik nöbetlere neden olabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT