Nikola Gala - Evren Ulusoy - The Craftsmen

Tarihler: 01 Haziran 2013 Cumartesi ~ 01 Haziran 2013 Cumartesi 20:00

Yer: Topless

Ücret: Loca-8 Kişilik - 700.00 TL Stand-6 Kişilik - 350.00 TL Genel Giriş - 30.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: İstiklal Caddesi No:12/6 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 05 05 - 0212 249 05 15

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 1, 2013 ~ Haz 1, 2013

Miller katkılarıyla, Berlin house - techno sahnesi ile Frisky Radio'nun popüler isimlerinden Nikola Gala 1 Haziranda Topless Terasta!

Kendisine, Türkiye'nin yetiştirdiği birkaç önemli deep house produktörlerinden biri olan Evren Ulusoy ve kendi alanında yine saygın yeri olan, prodüksiyonlarıyla dünyaca ünlü house dj'lerinin setlerinde yer bulan ve yurtiçi - yurtdışı kulüpler ile eventlerden tanıdığımız The Craftsmen eşlik edecek.

Geçen yaza damgasını vuran ve yeni sezona bomba gibi eventlerle giren, İstanbul'un en büyük terasına sahip Topless Teras '' From Sunset To The Moon '' serisine devam ediyor. Günbatımında başlayacak ve sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek olan bu Cumartesi etkinliği için tüm randevularınızı Topless'ta vermenizi tavsiye ediyoruz.

Günbatımından, ayışığına ve sabahın ilk ışıklarına kadar Miller'ın katkılarıyla gerçekleştirilen ve 24 yaş üzeri katılımcılara açık olan benzersiz bir gün sizi bekliyor.

Nikola Gala
Berlin House ve Techno sahnesi ile Frisky Radio'nun popüler ismi. Ibadan Records, Rekids, Freerange Records ve Plastic City gibi dünyanın en önemli plak şirketlerinden çıkardığı başarılı albümleriyle house sahnesinin en önemli isimlerinden biri haline geldi.

Kendi kurduğu Escada Music adlı plak sirketi house ve techno sahnesinin ünlü prodüktör ve DJ'leri tarafından  büyük destek gördü.

Nikola bu sayede, Tokyo, London, Madrid, Moscow, Berlin ve Stockholm gibi underground sahnenin zirve yaptığı şehirlerde sıkça performans sergilemeye devam ediyor.
http://paramountartists.com/artist_profile.cfma=56
http://www.nikolagala.com/
http://soundcloud.com/nikolagala
http://www.beatport.com/artist/nikola-gala/3026
http://www.myspace.com/nikolagala
Evren Ulusoy
Prodüksiyonlarında ve DJ mix'lerinde house ve techno müziğinin genellikle organik, duygulu sularında gezinmekte. Pisti dolduran akorlar, derinlikli teöaların yanında sürükleyici hipnotik tonlamalar da rahatlıkla hissedilebilmekte.

Sayısız chart başarısı ile Türkiye'nin yetiştirdiği bir kaç önemli deep house prodüktörlerinden biri olan Evren Ulusoy kariyeri içerisinde Kevin Yost, The Timewriter, Miguel Migs, Lisa Shaw, Sasse, Gorge, Soul Minority, Karol XVII & MB Valence, Kruse & Nuernberg ve daha bir çok günümüz modern deep house müziğinin ustaları ile çalışma fırsatı buldu.

2010 yılının en başarılı deep house çalışmalarından biri olan "Singing in the Bathtub" ile 2 aydan fazla bir süre beatport chartında 1 numarada kalarak Maya Jane Coles, Huxley Ve Jimpster gibi sanatçılarla beraber o yılın en çok satan işlerinden birine imza attı.

Kendine ait olan Kommunity isimli plak şirketi ve her hafta Cumartesi 17.00 - 18.00 arasında Dinamo FM üzerinden düzenli olarak yayınlanan radyo programı ile taşıdığı heyecanı atrafına yaymaya devam ediyor.
http://evrenulusoy.com/home.html
http://www.myspace.com/evrenulusoy
http://soundcloud.com/evrenulusoy
http://www.facebook.com/evrenulusoyofficial



- Etkinlikte 24 yaş sınırı vardır. 07.01. 2011 tarih ve 27808 sayılı TAPDK Yönetmeliği'nin ilgili hükümleri gereğince bu etkinliğe 24 yaş üzeri kişiler katılabilir.
- İşletme uygun görmediği kişileri biletleri iade edilmek koşuluyla etkinlik alanına almama hakkına sahiptir.
- Loca : 2 adet standart şişe + meyve suyu veya enerji içeceği + ikramlıklar (max 8 kişilik)- Stand: 1 adet standart şişe + meyve suyu veya enerji içeceği + ikramlıklar (max 6 kişilik)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT