Ninja Tune Night feat. DJ Vadim - Ollie Teeba (The Herbaliser)

Tarihler: 22 Ocak 2011 Cumartesi ~ 22 Ocak 2011 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Ghetto

Ücret: Tam: 34,00 TL, Öğrenci: 24,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Ghetto

Adres: Kalyoncu Kulluk Cad. No: 10 Taksim, Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 251 75 01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 22, 2011 ~ Oca 22, 2011

GHETTO sizi, Londra’nın kült, bağımsız plak şirketi Ninja Tune’un elektronik, hip-hop, nu-jazz, drum’n bass ve chillout gibi türleri barındıran dünyasına davet ediyor! Gecede Ninja Tune’un en eski ve tanınan sanatçılarından DJ Vadim ve Ollie Teeba (The Herbaliser) DJ setinin başında olacaklar.

DJ Vadim

Müzik dünyasının en çalışkan isimlerinden, hip-hop’un John Coltrane’I olarak anılan DJ Vadim Rusya doğumlu ancak hayatını Londra, Berlin ve New York gibi metropol şehirlerde sürdürüyor. Yıllar boyunca dünyada adım atmadık yer bırakmayan DJ Vadim, farklı dil ve kültürlerden, ister tanınmış olsun, ister müzik dünyasına yeni adım atmış olsun bir çok sanatçıyla işbirliği yapmış, günümüzün en önemli bağımsız müzik yapımcılarından. Kimi zaman raggea stili kimi zaman soul vokalleri, hip-hop ritimleri ve dans müziğinin kalbinizi kımıldatacak beat’lerini DJ Vadim’in performansında bir arada duyabilirsiniz!

Ollie Teeba (The Herbaliser)

Jake Wherry ve Ollie Teeba’dan oluşan Batı Londralı ikili, The Herbaliser, 15 yılı aşkındır hip-hop, groove, funk ve caz için olan tutkularını Ninja Tune aracılığıyla müzik dünyasıyla paylaşıyorlar. En yeni sampling teknikleri, konuk rapper’lar ve vokalistler, bakır üflemeliler ve yaylı çalgıların sinematik dokusundan oluşan The Herbaliser’ın kendine özgü müziği, grubun bugün dünyanın her köşesinde, bir çok festivalde gördüğü aşırı ilginin şüphesiz başlıca sebebi. 22 Ocak, Ninja Tune gecesinde, The Herbaliser’ın Ollie Teeba’sı, GHETTO dinleyicileri ile buluşacak!

sponsored by Carlsberg

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT