Nişantaşı Zihni Bar’da Aşk rüzgârları esecek!

Tarihler: 27 Mart 2009 Cuma ~ 27 Mart 2009 Cuma - Saat: 21:00

Yer: Zihni Bar

Nereden Alınır: www.zihnibar.biz

Adres: Nişantaşı İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 212 248 8033

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 27, 2009 ~ Mar 27, 2009
Nişantaşı Zihni Bar’da Aşk rüzgârları esecek!
Nişantaşı’nın en gözde ve özel mekânlarından Zihni Bar,27 Mart Cuma akşamı KUBİLAY KAN ve piyanosu solo canlı performans ile romantizm rüzgârları estirecek!

Mekanın özel akustik yapısı ve Kubilay Kan ın muhteşem performansı ile gerçekleşecek olan gecede 40 lar, 50 ler, 60, 70 ler ve 80 ler den İtalyanca, İspanyolca, Fransızca, Portekizce ve Türkçe parçalar kulaklarınıza ulaşırken, romantizmin sizi ele geçirmesine engel olamayacaksınız! Saat 22:00 de başlayacak özel performans öncesi Zihni Bar’ın yemek menüsü de leziz tatlarıyla hizmetinizde olacaktır.

Kubilay Kan, 1995 yılında konservatuarın nefesli sazlar lisans bölümünü başarıyla bitirdi. 1998 yılında Fransız hükümetinin vermiş olduğu bursla Strasbourg` ta Fransız müzisyenler ile çalışmalar yapan Kan,1999 yılında kendi besteleriyle katıldığı Berklee College of Music okulunun Paris `te açmış olduğu dinletide, özel ‘European Scholarship For International Students’ bursunu alarak Amerika’daki Berklee College Of Music okuluna girmeye hak kazandı. Berklee`deki Music Production and Contemporary Writing bölümündeki eğitimi boyunca piano dalında Prof.Frank Carlberg ,aranje sınıfında Dan Moretti ve Latin müziği ve aranjmanı sınıfında Bernardo Hernandez ,vocal alanında da Anne Pecham,Gabrielle Goodman ve Adriana Balic gibi önemli eğitmenlerle birlikte çalışma fırsatı buldu.

Avrupa ve Amerika`da yapmış olduğu sahne showlarını Türkiye`ye taşıyan ve sahne performansını büyük bir ``show`` vizyonu içinde ele alan KUBİLAY KAN, klasik ve modern müzik alanlarındaki 22 yıllık birikimini 27 Mart gecesi Nişantaşı Zihni Bar’da özel bir gece yaşamak isteyenler ile paylaşacak.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT