Nomads Kapılarını Fatih Ürek ile Açıyor!

Tarihler: 24 Eylül 2013 Salı ~ 24 Eylül 2013 Salı 20:00

Yer: Nomads İstanbul

Ücret: 230.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 24, 2013 ~ Eyl 24, 2013

Doğu ile batının eğlence köprüsü haline gelen Nomads İstanbul, 24 Eylül 2013 Salı günü ünlü sanatçı Fatih Ürek ile yeni sezon için kapılarını açıyor.

Geleneksel eğlence anlayışından uzak, farklı kültür ve tatlar arayanlar için eşi benzeri olmayan Nomads’te muhteşem bir geceye tanık olacaksınız. Eğlencenin bir numaralı ismi Fatih Ürek’in şarkılarına Nomads’in birbirinden profesyonel dansçıları Fusion oryantal performanslarıyla eşlik ederken, muhteşem zamanlar geçirmeye hazır olun.

Fas ve Lübnan kökenli meze ve yemeklerinden oluşan menüsüyle Nomads eğlencenin yanında damaklarınızda da taht kuracak. Büyülü ambiyansıyla farklılık arayanlar için ideal bir mekan olan Nomads’in içerisinde yüzlerce renkli, egzotik ve el yapımı Arap lambaları bu özel gecede sizlere eşlik ediyor olacak. Nomads İstanbul giriş katı sizlere mistik Doğu eğlencesinin kapılarını aralarken; üst katında hem Nomads eğlencesini hemde Boğaz’ın eşsiz manzarasını bir arada sunacak. Nomads İstanbul'un Dj’i Adil Topçu, eğlencenin dozajına göre ünlü sanatçı Fatih Ürek ile ritmin akışını belirleyecek.

Muheşem ikili Türkçe ve yabancı müzik repertuarıyla en hareketli parçaları mix çalarak konuklara unutulmaz bir keyif yaşatacaklar. Dansçıların gösterileri ile renklenen Nomads İstanbul interaktif eğlence anlayışını Müslüm Döner’in darbuka şovuyla tamamlayarak, kulaklarınızın pasını silecek.

Yeni sezona Fatih Ürek ile “Merhaba” diyecek olan Nomads İstanbul’da yerinizi şimdiden ayırtın, eğlenceden ve lezzetlerinden uzak kalmayın.

- Bilet fiyatına yemek ve yerli içki dahildir.
- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Yerler numarasızdır.
- Belirtilen saat, kapı açılış saatidir.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT